Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
how_to_reg Aansprakelijkheidsverzekering
 • share Deel deze pagina

  print

  Aansprakelijkheidsverzekeraar NowGo

  De verzekeraar NowGo biedt vele verzekeringen, zo ook een aansprakelijkheidsverzekering. NowGo zet zich in om jouw zorgen te ontnemen en goede service verlenen. Door je goed te verzekeren kun je gewoon weer denken aan de leuke dingen in het leven. Bij NowGo kun je alles online regelen. NowGo is onderdeel van VIVAT, wat weer onderdeel is van Reaal Schadeverzekeringen N.V.

  Direct naar NowGo

  Een aansprakelijkheidsverzekering is erg belangrijk. Zo heeft in principe dan ook iedereen deze verzekering nodig. Zonder deze verzekering kun je namelijk met een ongelukje ontzettend hoge kosten oplopen. Zo zijn er veel dingen die kunnen gebeuren zonder dat dit jouw bedoeling was.

  Met een aansprakelijkheidsverzekering van NowGo zorg je ervoor dat je verzekerd bent voor schade die je onopzettelijk aanricht aan anderen of aan zaken van anderen. Materiële schade (bijvoorbeeld kapotte spullen) en letselschade wordt vergoed door NowGo. Bij letselschade zijn er doden of gewonden. Dit is natuurlijk een lastige situatie waarbij NowGo het met alle zorgvuldigheid zal behandelen.

  Voor de aansprakelijkheidsverzekering moet je een premie betalen. NowGo gebruikt vervolgens deze premie om de schade te vergoeden als jij ergens aansprakelijk voor bent. Ook gebruikt NowGo de premie om een expert in te schakelen als de schade beoordeeld moet worden, als het nodig is jou te verdedigen bij een rechtszaak, de beredderingskosten (kosten die je moest maken om schade te beperken) en tot slot wordt de premie gebruikt voor de administratiekosten. NowGo handelt de schade af en informeert jou over eventuele veranderingen van de premie, dekking of verzekering. Jij moet dan de juiste informatie doorgeven aan NowGo en op tijd doorgeven als er iets in je situatie verandert. Ook wordt er, vanzelfsprekend, verondersteld dat je er alles aan doet om geen schade aan te richten of schade te beperken.

  In onderstaande tabel vind je de omvang van de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering van NowGo. Alle dekkingen zijn over de hele wereld van kracht.

  Soort schade

  Is deze schade verzekerd?

  Aansprakelijkheid/schade

  Voor alle schade aan personen en/of schade aan zaken die onopzettelijk verricht is ben je verzekerd.

  Proceskosten en wettelijke rente

  De kosten van gevoerde procedures en de wettelijke rente over de schade worden vergoed.

  Zekerheidstelling

  NowGo betaalt ten hoogste 10% van het maximumbedrag van de polis als borgsom wanneer je bijvoorbeeld wordt vastgehouden in het buitenland of een land niet meer uit kan.

  Onroerende zaken

  Het pand wat je bezit is verzekerd, ook als er een deel van verhuurd wordt en als je er niet meer of nog niet woont (voor een periode van max. 12 maanden). Ook een tweede woning, stacaravan of huisje is verzekerd.

  Huisdieren

  De schade die jouw huisdieren veroorzaken is ook verzekerd, tenzij deze de huisdieren

  Vriendendienst

  Als je schade veroorzaakt bij een vriendendienst dan wordt deze schade vergoed tot maximaal €25.000,-

  Aanvullende dekkingen

  Er zijn geen aanvullende dekkingen die je kunt afsluiten bij een aansprakelijkheidsverzekering van de verzekeraar NowGo.

  Extra diensten

  NowGo wil voorkomen dat de premie hoger wordt en daarom doen ze actief aan fraudebestrijding. Handig is dat de verzekering bij NowGo ook dagelijks opzegbaar is. De teveel betaalde premie wordt dan teruggestort.

  Contact met NowGo

  Contactgegevens

  Adres

  Burgemeester Rijnderslaan 71185 MD, Amstelveen

  Telefoon

  020 54 36 000

  E-mailadres

  NowGo is niet per e-mail te bereiken, wel 6 dagen per week via de chat, Twitter en Facebook 

  Vind je deze informatie nuttig?

  Pagina’s