Aansprakelijkheidsverzekeraar Inshared

Op 26 januari 2010 is, onder de vleugels van één van Nederlands grootste zorgverzekeraars Achmea, de online verzekeraar Inshared in het leven geroepen. Bij Inshared kan je een hoop verschillende schadeverzekeringen afsluiten, waaronder een auto-, inboedel-, ongevallen- of reisverzekering. In dit artikel staat echter de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared centraal.

Direct naar Inshared

Dekking premie Inshared

Aansprakelijkheidsverzekering Inshared

 

Verzekerd bedrag

Max. €1.500.000 per schadegebeurtenis

Dekkingsgebied

Werelddekking, uitwonende kinderen zijn tijdens studie of stage in het buitenland ook verzekerd

Eigen risico

€100,-

Premie

€2,37 per maand

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die jij per ongeluk toebrengt aan anderen en andermans spullen, indien je daar aansprakelijk voor bent. Hoe zit het precies in het geval je huisdier schade aanricht aan een ander of diens spullen? En wat is er precies gedekt als je schade toebrengt in een sport en spel situatie?

Basisdekking aansprakelijkheidsverzekering

In onderstaande tabel vind je de belangrijkste dekkingen uit de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared.

Soort schade

Is deze schade verzekerd?

Schade door jezelf

Verzekerd, indien je aansprakelijk bent en je de schade per ongeluk als particulier hebt toegebracht

Schade door huisdier

Verzekerd, ook indien iemand anders op je huisdier past mits niet beroeps- of bedrijfsmatig.

Schade tijdens sport of spel

Verzekerd bij aansprakelijkheid. Indien je niet aansprakelijk bent, is schade aan andere personen onder bepaalde voorwaarden tot max. €15.000 verzekerd

Vriendendienst

Verzekerd tot max. €15.000

Schade aan je huurwoning

Verzekerd tot max. €125.000 bij schade als gevolg van brand of ontploffing

Schade aan vakantieverblijf

Verzekerd tot max. €125.000

Schade tijdens kit surfen, deltavliegen, parachutespringen of deltavliegen

Verzekerd tot het maximaal verzekerde bedrag

Aanvullende dekkingen

In aanvulling op de basisaansprakelijkheidsverzekering van Inshared is het mogelijk diverse aanvullende dekkingen af te sluiten, bijvoorbeeld voor ongevallen of rechtsbijstand. Je hebt de keuze uit de aanvullende dekkingen ‘Ongeval Blijvend letsel’, ‘Ongeval Overlijden en ‘Rechtshulp Ongeval’. In onderstaande tabel wordt uiteengezet waaruit deze aanvullende dekkingen bestaan.

Aanvullende dekking

Ongeval Blijvend letsel

Ongeval Overlijden

Rechtshulp Ongeval

Vergoeding

Een vast bedrag indien je lichamelijk letsel oploopt, blijvend invalide raakt of tandheelkundige of medische hulp nodig hebt na een ongeval

Op het moment dat je (of een ander verzekerd gezinslid) betrokken raakt bij een ongeval en komt te overlijden krijg je €10.000 uitgekeerd

Juridische hulpverlening bij deelname aan het water- en wegverkeer, betrokkenheid bij een ongeval, bij strafvervolging of andere maatregelen door de overheid

Premie

€2,21 per maand

€1,68 per maand

€3,57 per maand

*Deze tabel is voor het laatst bijgewerkt op 28-11-2019, de genoemde bedragen komen bovenop de basispremie.

Extra diensten en bijzondere acties

Bijzonderheid bij verzekeraar Inshared is dat een zogenaamde jaarbeloning wordt uitgekeerd aan klanten indien er in een verzekeringsjaar de uitgekeerde schades de betaalde premies niet overstijgen. De hoogte van de persoonlijke jaarbeloning wordt jaarlijks gereserveerd en is afhankelijk van het aantal verzekeringen dat je hebt lopen bij Inshared en of je een bij één of meerdere verzekeringen een schadeclaim hebt ingediend. Vanaf 2 jaarbeloningen kom je al in aanmerking voor zo’n 3% korting op de jaarpremie!

Daarnaast hanteert Inshared een collectieve jaarbeloning: deze wordt pas uitgekeerd als een positief resultaat wordt behaald. Blijft er aan het eind van het verzekeringsjaar geld over (meer betaalde premie dan schade-uitkeringen)? Dan krijg je deze op basis van de toegekende beloningspunten een bedrag uitgekeerd.

Contact met Inshared

 

Contactgegevens

Website

Website van Inshared

Facebook

facebook.com/inshared

Twitter

@InShared

Postadres

Postbus 408, 3830 AL Leusden

E-mail

contact@inshared.nl

Telefoon (alarmnummer)

+31 (0) 71 364 1762

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Disclaimer

Studentenverzekering.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie op deze pagina. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.