Dé studentenverzekering specialist

De Bijenkorf Card

Bijenkorf Card

Het warenhuis De Bijenkorf heeft een eigen creditcard. Hiermee spaar je punten, die je bij dit warenhuis kunt verzilveren. Daarnaast zitten er nog een aantal voordelen aan deze creditcard, zo zijn je aankopen met de Bijenkorf Card verzekerd.

Direct naar de Bijenkorf card

Voordelen

Naast het feit dat je punten ontvangt met de Bijenkorf Card en zo voor shoptegoed kunt sparen is er nog een groot voordeel aan deze creditcard. Met deze creditcard zijn je aankopen namelijk 180 dagen gratis verzekerd. Boek je een reis met de Bijenkorf Card? Dan heb je zelfs overal ter wereld recht op een reisongevallenverzekering, hulpverlening in het buitenland, automatisch een bagagevertragingsverzekering en een vluchtvertragingsverzekering. Daarnaast heeft de Bijenkorf Card een handige app, waarmee je eenvoudig inzicht hebt op je uitgaven.

Vereisten

Je kunt de creditcard van de Bijenkorf aanvragen als je 18 jaar of ouder bent. Na je aanvraag komt er een inkomenstoets om te bepalen óf en welke creditcard je krijgt. Aangezien ook je uitgaven worden gecheckt, is er geen algemene regel wanneer je in aanmerking komt voor de Bijenkorf Card. De check duurt maximaal drie weken en de Bijenkorf Card heeft drie varianten. De Silver Card, Diamond Card en Black Diamond Card. De kaart die je als student krijgt is waarschijnlijk de Silver Card. Geef je jaarlijks tussen de E2500,- en E7500,- uit met je creditcard, dan word je meestal geüpgraded naar de Diamond Card. Hiermee spaar je sneller shoptegoed. Geef je jaarlijks meer dan E10.000,- uit dan kom je in aanmerking voor de Black Diamond Card.

Nadelen

De Bijenkorf Card kent geen studenten variant. Je betaalt dus net zoveel voor je creditcard als anderen.

Vind je deze informatie nuttig?