Goedkope internetverzekeringen

Zorgverzekeringen gaan net als alle andere instellingen met hun tijd mee. Je vindt ze op sociale media, ze zijn te bereiken via de chat en indien gewenst zou je zelfs met ze kunnen skypen vanaf je ligbed in je resort op de Bahamas´s. Een zorgverzekeraar doet er namelijk alles aan om jou als klant binnen te halen.
 
Online trend
De online trend is er een waar de zorgverzekeringen goed op inspelen. Zeker als we kijken naar de internetpolissen die ze aanbieden. Deze zijn een stuk goedkoper dan de normale polissen. Wanneer een verzekeraar geheel en alleen nog maar online te vinden en te benaderen is, dan zie je dat terug in het maandbedrag dat je betaalt. Enorm gunstig voor ons consumenten.
 
Veel zelf regelen
Het vergt wel wat inspanningen. Je krijgt namelijk niet zomaar een goedkope internetzorgverzekering. Online dien je alles zelf te regelen. Zoals het online bestellen van medicijnen. Vaak is er geen postadres zodat je per brief contact met de verzekeraar kunt opnemen. De communicatie die verloopt vooral via de e-mail. Dit is natuurlijk niet erg, want dit is even doeltreffend als efficiënt. Je moet hier alleen rekening mee houden.
 
Niet alleen voor jongeren
Een online verzekering zoals Zekur waar je maar € 80,25 per maand betaalt, daar hoef je geen student voor te zijn. Een zorgverzekeraar mag jou namelijk nooit weigeren voor een basiszorgverzekering. Je hoeft dus niet naar Zekur zijn duurdere ´broertje´ Univé te gaan waar je ruim € 15 euro per maand meer betaalt! Reken maar uit wat dat op jaarbasis gaat schelen.
 
Weinig aanvullende zorg
Een online zorgverzekering is er een met beperkingen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je voor veel zorg bij te verzekeren. Mocht je dus veel behoefte hebben aan aanvullende zorg dan is een online zorgverzekering niet geschikt.
Alleen naturapolis
De internetverzekeringen zijn normaal gesproken naturaverzekeringen. Een restitutieverzekering is namelijk normaliter een stuk duurder dan een naturapolis. Daarbij komt dat je de zorg die je wilt factureren aan je zorgverzekeraar, verstuurd moet worden. Vaak willen mensen dit ook nog graag per post kunnen doen.

Altijd de goedkoopste studentenverzekering?