| Zorgverzekering | Inboedelverzekering | Actueel
print

Geschreven door Linda van Reen op 15 november 2018

Voordeligste zorgpremie voor 2019 bekend

De premies voor de zorgverzekeringen van 2019 zijn bekend. Tijdens de troonrede op Prinsjesdag werd al gezegd dat de premies zouden gaan stijgen en werd gewaarschuwd voor een premiestijging van maar liefst tien procent. Over het algemeen zijn de zorgpremies niet zo flink gestegen, maar de verplichte zorgverzekering is wel weer duurder geworden.

Wil je weten of overstappen een goed idee is? Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de meest voordelige zorgpremies zijn voor komend jaar! Zo kun je zien wat de beste zorgverzekering is voor jou als student. Veel zorgverzekeringen hebben een speciaal pakket voor jongeren en studenten, hierdoor kun je voordeliger uit zijn. Daarnaast heb je recht op zorgtoeslag, waardoor je ook de kosten kunt drukken.

Kortom, waarschijnlijk ben je niet zo duur uit als je op het eerste gezicht denkt. Toch zal de zorgverzekering een flinke hap uit je maandelijkse budget zijn. Onderzoeken of het goedkoper kan in  2019 is dan ook sowieso de moeite waard. Kijk snel in onze overzichten wat de beste zorgverzekering is voor jouw persoonlijke situatie en maak een voordelige, maar weloverwogen keuze!      

Pagina’s