Dé studentenverzekering specialist

Goedkoopste scooterverzekering

De beste en goedkoopste scooterverzekering hebben wij voor je uitgezocht! Wij vergelijken merken als OHRA, FBTO, Centraal Beheer, Inshared en HEMA. Om de goedkoopste scooterverzekering goed te vergelijken, maken we gebruik van ijkgegevens. De premie kan afwijken ivm type scooter, leeftijd, schadevrije jaren en woonplaats.

1Centraal Beheer Scooterverzekering

 • Hulp bij schade door een ongeluk
 • Tot 1 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug
 • Uw helm en accessoires zijn standaard meeverzekerd

Vanaf € 4,99 p/m


Bekijken

2Unive Scooterverzekering

 • Gunstige 20+ premie
 • Direct 50% no-claimkorting
 • Schade? 24/7 hulp via de Univé Alarmcentrale

Vanaf € 5,61 p/m


Bekijken

3InShared Scooterverzekering

 • Lage premie, top Scooterverzekering
 • Accessoires incl. helm meeverzekerd
 • De Jaarbeloning: We geven geld terug

Vanaf € 6,04 p/m


Bekijken

4HEMA Scooterverzekering

 • Scherpe premie, ruime dekking
 • 15% stapelkorting
 • 24/7 bereikbaar voor schade

Vanaf € 6,54 p/m


Bekijken

Scooterverzekering afsluiten

Op zoek naar de beste deal voor je scooterverzekering? Voor ongeveer 5 euro per maand, heb je al een basis scooterverzekering, ook wel WA-dekking genoemd. Hiermee dek je de kosten als je schade veroorzaakt aan anderen of hun spullen. Maar let op, jouw eigen scooter is met deze dekking niet verzekerd voor schade. Wil je dat wel? Dan moet je voor een uitgebreidere dekking gaan, maar wees je bewust dat dit je maandelijkse kosten verhoogt. Ga je all-in met een Allrisk-verzekering, dan heb je de meest uitgebreide dekking, maar dit is ook de duurste optie.

Scooterverzekering eigen risico

Check ook even je eigen risico – dat is het bedrag dat je zelf betaalt als je schade hebt. Dit bedrag kan per verzekeraar verschillen en soms kun je het zelf bepalen. Wil je je scooter voor een zacht prijsje verzekeren? Overweeg dan een hoger eigen risico. Je betaalt dan minder premie per maand, maar houd in je achterhoofd dat je bij schade wel eerst een hoger bedrag zelf moet ophoesten.

Schadevrije jaren

Heb je al een tijdje schadevrij rondgereden op je scooter? Dan kun je daarvan profiteren! Veel schadevrije jaren kunnen namelijk leiden tot korting op je premie. Dat maakt het allemaal net wat voordeliger.

Vergelijk alle scooterverzekeringen

Benieuwd waar je op moet letten om de meest voordelige scooterverzekering te vinden? Vergelijk de verzekeraars! De premies kunnen per aanbieder behoorlijk verschillen. Door een vergelijking te maken, zie je snel welke verzekeraar de laagste premie biedt. Maar let op, de goedkoopste is niet altijd de beste. Check ook de kwaliteit van de dekking, hoe de schadeafhandeling gaat en welke voorwaarden er gelden. Een lage premie met slechte voorwaarden kan je uiteindelijk duur komen te staan.

Klaar om de beste en voordeligste scooterverzekering te kiezen? Start met vergelijken en vind de perfecte match voor jou en je scooter. Met de juiste verzekering op zak, kun je met een gerust hart de weg op. Veel veilige kilometers toegewenst!

Vind je deze informatie nuttig?