Goedkoopste scooterverzekering

3 Scooter / Bromfietsverzekeringen gevonden voor jou:

1 Unive Scooterverzekering

Univé

Dekking: WA verzekering

  • + Lage premie en direct 50% no-claimkorting
  • + Dagelijks opzegbaar

€ 7,88 p/mnd

Bekijken
2 Centraal Beheer Scooterverzekering

Centraal Beheer

Dekking: WA verzekering

  • + Schade aan andere personen
  • + Schade aan spullen van een ander
  • + Hulp na een ongeluk

€ 8,03 p/mnd

Bekijken
3 Inshared Scooterverzekering

Inshared

Dekking: WA verzekering

  • + Accessoires incl. helm meeverzekerd
  • + De Jaarbeloning: we geven geld terug

€ 11,71 p/mnd

Bekijken

Peildatum voor premieberekening is 15-05-2024

Scooterverzekering vergelijken

Op zoek naar de beste deal voor je scooterverzekering? Voor ongeveer 6 euro per maand, heb je al een basis scooterverzekering, ook wel WA-dekking genoemd. Hiermee dek je de kosten als je schade veroorzaakt aan anderen of hun spullen. Maar let op, jouw eigen scooter is met deze dekking niet verzekerd voor schade. Wil je dat wel? Dan moet je voor een uitgebreidere dekking gaan, maar wees je bewust dat dit je maandelijkse kosten verhoogt. Ga je all-in met een Allrisk-verzekering, dan heb je de meest uitgebreide dekking, maar dit is ook de duurste optie.

Scooterverzekering eigen risico

Check ook even je eigen risico – dat is het bedrag dat je zelf betaalt als je schade hebt. Dit bedrag kan per verzekeraar verschillen en soms kun je het zelf bepalen. Wil je je scooter voor een zacht prijsje verzekeren? Overweeg dan een hoger eigen risico. Je betaalt dan minder premie per maand, maar houd in je achterhoofd dat je bij schade wel eerst een hoger bedrag zelf moet ophoesten.

Schadevrije jaren

Heb je al een tijdje schadevrij rondgereden op je scooter? Dan kun je daarvan profiteren! Veel schadevrije jaren kunnen namelijk leiden tot korting op je premie. Dat maakt het allemaal net wat voordeliger.

Vergelijk alle scooterverzekeringen

Benieuwd waar je op moet letten om de meest voordelige scooterverzekering te vinden? Vergelijk de verzekeraars! De premies kunnen per aanbieder behoorlijk verschillen. Door een vergelijking te maken, zie je snel welke verzekeraar de laagste premie biedt. Maar let op, de goedkoopste is niet altijd de beste. Check ook de kwaliteit van de dekking, hoe de schadeafhandeling gaat en welke voorwaarden er gelden. Een lage premie met slechte voorwaarden kan je uiteindelijk duur komen te staan.

Klaar om de beste en voordeligste scooterverzekering te kiezen? Start met vergelijken en vind de perfecte match voor jou en je scooter. Met de juiste verzekering op zak, kun je met een gerust hart de weg op. Veel veilige kilometers toegewenst!

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Disclaimer

Studentenverzekering.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie op deze pagina. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.