Werken

Misschien had je al je eerste bijbaantje op de middelbare school, maar veel jongeren beginnen pas met werken als student. Waar moet je rekening mee houden en wat komt er allemaal kijken bij een (eerste) bijbaan? Misschien wil je wel helemaal niet in dienst, maar lekker gaan ondernemen. We zetten alles voor je op een rij, of je nu werknemer wordt of studentondernemer.

Loonstrook

Voor veel mensen is een loonstrook en alles wat er op staat abacadabra. Wij leggen je uit wat alle afkortingen inhouden, wat er verplicht op je loonstrook moet staan en waar je vooral op moet letten.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.