Dé studentenverzekering specialist

Jaaah

Jaaah is een nieuwe zorgverzekeraar. Het jongerenlabel van ONVZ heeft als slogan ‘verzekeren zonder gedoe’ en daarom hebben ze overzichtelijke pakketten samengesteld waarmee je precies kan verzekeren wat jij wil en bij jou past.

Alle zorgverzekeringen van Jaaah


Direct naar Jaaah

Zorgverzekeraar Jaaah

Jaaah zorgpremie overzicht van afgelopen jaren
Jaar Natura
2023 € 130,90
2022 € 119,75
2021 € 115,00

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Relatief lage premie
add_circle_outline Overzichtelijke pakketten
add_circle_outline Gemakkelijk online declareren via de Jaaah app
add_circle_outline Gratis Jaaah tand bij een ongelukje bij Jaaah Basis
add_circle_outline Het eigen risico kun je bij Jaaah in termijnen betalen

remove_circle_outline Beperkte keuze uit aanvullende pakketten
remove_circle_outline Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je max. 75% vergoed

Basispakket Jaaah

Jaaah heeft één basiszorgverzekering en dit is een natura verzekering. Dit houdt in dat je 100% vergoed krijgt bij gecontracteerde zorgverleners en 75% wanneer je kiest voor niet gecontracteerde zorg. De inhoud van de basisverzekering is wettelijk bepaald en komt overeen met de basisverzekering van alle andere verzekeraars. Zo krijg je vanuit de basisverzekering bijvoorbeeld de kosten van de huisarts, medische zorg en de meeste medicatie vergoed.

Aanvullende verzekeringen van Jaaah

Naast de basiszorgverzekering biedt Jaaah aanvullende verzekeringen aan. Zo kun je kiezen voor Jaaah fysio, waarmee je zes fysiotherapiebehandelingen kan verzekeren. Daarnaast heeft de verzekeraar ook de Jaaah tand aanvullende verzekering, waarmee je tandartskosten kunt verzekeren tot een maximum van € 250,- per jaar. Zodra je een aanvullende zorgverzekering afsluit, krijg je de aanvullende verzekering ’tand bij een ongelukje’ cadeau. Deze verzekering vergoedt schade die is ontstaan aan je gebit door een ongeval tot €10.000,- per kalenderjaar.

Voordelen Jaaah

  • Regel al je verzekeringszaken eenvoudig via de app;
  • Relatief lage basispremie
  • Overzichtelijke pakketten

Nadelen Jaaah

  • Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je maar 75% van de rekening vergoed.
  • Beperkte keuze uit aanvullende verzekeringen.

Studenten en Jaaah

De zorgverzekering van Jaaah heeft een relatief lage premie en de aanvullende pakketten passen bij de lifestyle van jongeren. Hierdoor is deze verzekeraar erg geschikt voor studenten. Ook in de service sluiten ze aan bij de wensen van jongeren, zo kun je ze bereiken via social media en de chat. Zorgzaken regel je eenvoudig in de app. Daarnaast betaal je alleen premie voor zaken die bij jongeren passen, zoals fysiotherapie en mondzorg.

Bijzonderheden

Via de app van Jaaah kun je online zelf je zorgzaken regelen: je kunt alle gegevens van je zorgverzekering inzien, wijzigen en je zorgnota’s indienen. Heb je vragen over je verzekering? Via de app kun je ook je vragen stellen, maar Jaaah is op meer manieren bereikbaar: je kunt de zorgverzekeraar onder meer je vragen voorleggen via whatsapp, facebook, instagram of telefonisch.

Jaaah logo

Contactgegevens Jaaah

Informatie en contact
Contactgegevens
Telefoonnummer 030 639 63 90
Facebook https://www.facebook.com/jaaahzorgverzekering
Direct naar Jaaah

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?