PNOzorg

pno

PNO, een verzekeraar die al ruim 60 jaar actief is, biedt zorgverzekeringen op maat aan. Specifiek startte PNO met een focus op mensen in de creatieve- en mediasector, tegenwoordig is dat wel anders en spreken zij een gevarieerd publiek aan. Om de zorgverzekering in zijn huidige vorm aan te kunnen bieden heeft PNOzorg de handen ineen geslagen met ONVZ. Bij PNOzorg heb je de keuze uit één type basisverzekering en een veelheid aan aanvullende verzekeringen.

Direct naar PNOzorg

Basispakket PNOzorg 2019

Basispakket

Eigen risico: €385,-

Eigen risico: €885,-

Premie PNOzorg Basis

€112,24

€87,24

Het soort basisverzekering dat PNOzorg aanbiedt is een restitutiepolis. Je kan bij een dergelijke polis zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat. In het basispakket tref je onder meer huisartsenzorg, een vergoeding voor medicijnen en een vergoeding voor ziekenhuisverblijf aan. Het eigen risico mag je zelf bepalen bij PNO tot een maximum van €885. Hoe hoger het eigen risico des te lager de maandelijkse premie wordt. Maar mocht je onverhoopt toch zorg nodig hebben dan betaal je de eerste €885 euro wel zelf.

Aanvullende verzekeringen 2019

PNO zorg biedt vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Het is belangrijk om zelf een inschatting te maken van de hoeveelheid zorg die je nodig denkt te hebben. De basisverzekering biedt voor een hoop aanvullende zaken namelijk geen vergoeding. In onderstaande tabel kun je een overzicht vinden van aanvullende dekkingen die je naast de basisverzekering kan afsluiten.

Aanvullend pakket

Fysiotherapie

Anticonceptie

Vaccinaties

Brillen & lenzen

Start (€6,75 per maand)

Tot 9 behandelingen per jaar

Tot maximaal €75,- (griepprik niet inbegrepen)

Standaard (€10,92 per maand)

Tot 9 behandelingen per jaar

100% voor vrouwen 21+

Tot maximaal €100,- per jaar

Tot maximaal €100,- elke 2 jaar

Keuze (€22,06 per maand)

Tot 9 behandelingen per jaar

100% voor vrouwen 21+

Tot maximaal €75,- per jaar

Tot maximaal €125,- elke 2 jaar

Extra (€42,24 per maand)

Tot 26 behandelingen per jaar

100% voor vrouwen 21+

Tot maximaal €100,- per jaar

Tot maximaal €150,- elke 2 jaar

Compleet (€67,42 per maand)

100%: geen maximum

100% voor vrouwen 21+

Tot maximaal €150,- per jaar

Tot maximaal €250,- elke 2 jaar

Direct naar PNOzorg

Tandartsverzekeringen

In deze aanvullende verzekeringen zit overigens geen tandartsdekking. Daarvoor kun je kiezen uit één van de tandartsverzekeringen van PNOzorg. De basisverzekering vergoed slechts zeer beperkt bepaalde tandartskosten. Voor een vergoeding van tandartskosten ben je over het algemeen dus aangewezen op een aanvullende tandartsverzekering. Maak, alvorens je voor een pakket kiest, voor jezelf een inschatting van de tandartszorg die je dit jaar nodig denkt te hebben.  

Tandartspakket

Max. vergoeding per jaar

Premie

Tandarts Start

Tandheelkundige kosten worden 80% vergoed tot max. €250,- per jaar, m.u.v. onder meer orthodontie

€13,40

Tandarts Standaard

Tandheelkundige kosten worden 80% vergoed tot max. €500,- per jaar, inclusief orthodontie vanaf 18 jaar tot max. €800,- eenmalig

€24,25

Tandarts Extra

Tandheelkundige kosten worden 80% vergoed tot max. €850,- per jaar, inclusief orthodontie vanaf 18 jaar tot max. €1.200,- eenmalig

€37,50

Tandarts Compleet

Tandheelkundige kosten worden 80% vergoed tot max. €1.100,- per jaar, inclusief orthodontie vanaf 18 jaar tot max. €1.600,- eenmalig

€48,95

Direct naar PNOzorg

Speciale acties/promoties

Op dit moment zijn er geen speciale acties of promoties bij PNOzorg bekend.

Extra services

Bij PNOzorg kan je aanspraak maken op een persoonlijk zorgconsult, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, die je begeleidt in je zorgtraject. Ook PNO gaat met de tijd mee en heeft een declaratie app waarmee je een factuur kunt uploaden en het declaratieproces kan volgen.

Collectiviteitskorting (studenten)

Bij PNOzorg kun je altijd een collectiviteitskorting krijgen. Je ontvangt standaard een collectiviteitskorting op de basisverzekering van 8%.

Daarnaast kan je 10% korting op een aanvullende verzekering krijgen. Ook op de tandartsverzekering!

Contact met PNOzorg

 

Contactgegevens

E-mail

contactformulier

Facebook

Facebook.com/PNOzorg.nl

Twitter

@PNOzorg

Postadres

Postbus 458, 3990 GG Houten

Altijd de goedkoopste studentenverzekering?