Studenten Goed Verzekerd

Op initiatief van de ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) en de LSVb (Landelijke Studentenvakbond) is zorgcollectief Studenten Goed Verzekerd opgericht. Met het collectief beogen deze organisaties, die samenwerken met verzekeraar Zilveren Kruis en onafhankelijk adviseur AON, fulltime studenten collectiviteitskorting te bieden. Normaal gesproken is deze korting vooral weggelegd voor werknemers of leden van bepaalde verenigingen.

Direct naar Studenten Goed Verzekerd

Zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd

Studenten Goed Verzekerd zorgpremie overzicht
Jaar Naturapolis Restitutiepolis Budgetpolis
2023
2022 € 122,03 € 139,95 € 114,90
2021 € 122,03 € 139,95 € 110,15
2020 € 110,15
2019 € 103,46
2018 € 95,36
2017 € 94,46
2016 € 87,26
* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Op de basiszorgverzekering krijg je 10% korting vanuit het zorgcollectief
add_circle_outline Collectiviteitskorting tot 15% op de aanvullende- en tandartsverzekeringen
add_circle_outline Gratis aanvullende dekkingen bij aanvullende pakketten, waaronder een vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland
remove_circle_outline Voor vragen loop je tegen twee loketten aan, wat voor enige verwarring kan zorgen: Studenten Goed Verzekerd en Zilveren Kruis

Studenten Goed Verzekerd basispakket

Studenten Goed Verzekerd biedt samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis verschillende basis zorgverzekeringen aan. Hoewel de inhoud van deze varianten hetzelfde is, bepaalt de keuze voor één van de basisverzekeringen de wijze van vergoeding en de keuzevrijheid die je hebt uit diverse zorgverleners. De Basis Budget variant biedt je de minste keuzevrijheid, je bent hier gebonden aan gecontracteerde zorgverleners. Dit resulteert wel in een lage premie. Met de Basis Exclusief daarentegen heb je volledige keuzevrijheid.

Aanvullende verzekeringen Studenten Goed Verzekerd

De basiszorgverzekering kan worden uitgebreid met verschillende aanvullende pakketten of een aanvullende module. De Basis Plus Module biedt vooral extra zekerheid bij onverwachte, hoge zorgkosten.

Tandartsverzekering Studenten Goed Verzekerd

Voor een vergoeding van tandheelkundige kosten heb je tevens verschillende opties. Ook hier geldt collectiviteitskorting en is de premie gebaseerd op studenten van 18 t/m 29 jaar oud.

Speciale acties en promoties voor studenten

Op de zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd krijg je 10% collectiviteitskorting en kan je tot 15% korting op de aanvullende- of tandartsverzekeringen krijgen.

Extra services

Voor vragen over Studenten Goed Verzekerd kan je op social media via Twitter, Instagram of Facebook je vragen stellen. Daarnaast profiteer je van de uitgebreide service van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Op Mijn Zilveren Kruis regel je handig het indienen van declaraties en kan je indien gewenst je gegevens aanpassen.

Inloggen bij Studenten Goed Verzekerd

Wil je inloggen bij Studenten Goed Verzekerd ? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij Studenten Goed Verzekerd.

Bijzonderheden

Studenten Goed Verzekerd werkt nauw samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Dat betekent dat je ook profiteert van de service van deze grote zorgverzekeraar. Voor vragen over je zorgverzekering en het regelen van verzekeringszaken, zoals het indienen van declaraties of het aanpassen van je gegevens, wordt je doorverwezen naar Zilveren Kruis. Desalniettemin kan je online via social media ook terecht bij Studenten Goed Verzekerd voor vragen over dit zorgcollectief zelf.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd van 274 klanten een gemiddelde beoordeling van een 8.1

Studentgoedverzekerd logo
Contactgegevens Studenten Goed Verzekerd
Facebook Facebook.com/StudentenGoedVerzekerd
Twitter @studentenpakket
Direct naar Studenten Goed Verzekerd

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.lsvb.nl
  • www.rijksoverheid.nl
  • www.zorgkaartnederland.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.