Dé studentenverzekering specialist

VinkVink

VinkVink is een nieuwe verzekeraar en focust op jongeren, de inhoud van de pakketten sluit hier dan ook bij aan. Het label maakt onderdeel uit van zorgverzekeraar Menzis en wil verzekeren overzichtelijk en simpel houden. Je verzekeringszaken regelen doe je zelf via de app en dit zorgt voor een relatief lage premie.

Alle zorgverzekeringen van VinkVink


Direct naar VinkVink

VinkVink zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Zorgverzekeraar VinkVink zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2023 € 125,00
2022 € 111,00

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Relatief lage premie
add_circle_outline Overzichtelijke pakketten

add_circle_outline Gemakkelijk online declareren via de VinkVink app

remove_circle_outline Beperkte keuze uit aanvullende pakketten

remove_circle_outline Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je maar 50% vergoed

Basispakket VinkVink

VinkVink heeft één basiszorgverzekering en dit is een natura verzekering. Dit houdt in dat je 100% vergoed krijgt bij gecontracteerde zorgverleners en minimaal 50% wanneer je kiest voor niet gecontracteerde zorg. De inhoud van de basisverzekering is wettelijk bepaald en komt overeen met de basisverzekering van alle andere verzekeraars. Zo krijg je vanuit de basisverzekering bijvoorbeeld de kosten van de huisarts, medische zorg en de meeste medicatie vergoed.

Aanvullende verzekeringen van VinkVink

Naast de basiszorgverzekering biedt VinkVink aanvullende verzekeringen aan. Zo kun je kiezen voor VinkVink Buitenland en Tandongeval, waarmee je zorg in het buitenland en tandongevallen kan verzekeren. Daarnaast heeft de verzekeraar ook de VinkVink Tand aanvullende verzekering, waarmee je tandartskosten kunt verzekeren tot een maximum van € 250,- per jaar. Ook kun je kiezen voor de VinkVink Bundel, waarmee je een ongevallenverzekering krijgt, dekking voor het buitenland, fysiotherapie en mondzorg. Je krijgt ook toegang tot de premium gezondheidsapps van VinkVink: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

Voordelen VinkVink

  • Overzichtelijke pakketten
  • Al je verzekeringszaken eenvoudig via de app geregeld;
  • Relatief lage basispremie

Nadelen VinkVink

  • Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je slechts 50% of meer vergoed.
  • Beperkte keuze uit aanvullende verzekeringen.

Bijzonderheden

Via de app van VinkVink kun je online zelf je zorgzaken regelen: je kunt alle gegevens van je zorgverzekering inzien, wijzigen en je zorgnota’s indienen. Heb je vragen over je verzekering? Via de app kun je ook je vragen stellen, heb je gekozen voor het aanvullende pakket Bundel? Dan krijg je ook toegang tot de premium gezondheidsapps: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

Studenten en VinkVink

De zorgverzekering van VinkVink heeft een relatief lage premie en de aanvullende pakketten passen bij de lifestyle van veel jongeren. Dit maakt deze verzekeraar geschikt voor studenten. Ook in de service sluit VinkVink aan bij de wensen van jongeren, zo regel je zorgzaken eenvoudig via de app.

VinkVink logo

Contactgegevens VinkVink

Informatie en contact
Contactgegevens
Chat https://www.vinkvink.nl/contact
App https://www.vinkvink.nl/contact
Direct naar VinkVink

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?