Dé studentenverzekering specialist

VinkVink

VinkVink is een nieuwe zorgverzekeraar op de markt. Het label van Menzis heeft als slogan ‘zelf kiezen en zelf doen’ en daarom hebben ze overzichtelijke pakketten samengesteld waarmee je precies kan verzekeren wat jij wil, de verzekering kun je eenvoudig zelf online afsluiten en zelf beheren via de app.

VinkVink logo

Basispakket 2022

Basispakket VinkVink
Zorgverzekering Verplicht eigen risico: €385,- Max. aanvullend eigen risico: €885,-
Basis Natura € 111,00 € 94,00
Direct naar VinkVink

Basispakket VinkVink

VinkVink heeft één basiszorgverzekering en dit is een natura verzekering. Dit houdt in dat je 100% vergoed krijgt bij gecontracteerde zorgverleners en minimaal 50% wanneer je kiest voor niet gecontracteerde zorg. De inhoud van de basisverzekering is wettelijk bepaald en komt overeen met de basisverzekering van alle andere verzekeraars. Zo krijg je vanuit de basisverzekering bijvoorbeeld de kosten van de huisarts, medische zorg en de meeste medicatie vergoed.

Aanvullende verzekeringen van VinkVink

Naast de basiszorgverzekering biedt VinkVink aanvullende verzekeringen aan. Zo kun je kiezen voor VinkVink Buitenland en Tandongeval, waarmee je zorg in het buitenland en tandongevallen kan verzekeren. Daarnaast heeft de verzekeraar ook de VinkVink Tand aanvullende verzekering, waarmee je tandartskosten kunt verzekeren tot een maximum van € 250,- per jaar. Ook kun je kiezen voor de VinkVink Bundel, waarmee je een ongevallenverzekering krijgt, dekking voor het buitenland, fysiotherapie en mondzorg. Je krijgt ook toegang tot de premium gezondheidsapps van VinkVink: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

Voordelen VinkVink

  • Overzichtelijke pakketten
  • Al je verzekeringszaken eenvoudig via de app geregeld;
  • Relatief lage basispremie

Nadelen VinkVink

  • Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je slechts 50% of meer vergoed.
  • Beperkte keuze uit aanvullende verzekeringen.

Studenten en VinkVink

De zorgverzekering van VinkVink heeft een relatief lage premie en de aanvullende pakketten passen bij de lifestyle van veel jongeren. Dit maakt deze verzekeraar geschikt voor studenten. Ook in de service sluit VinkVink aan bij de wensen van jongeren, zo regel je zorgzaken eenvoudig via de app.

Contactgegevens VinkVink

Informatie en contact
Contactgegevens
Chat https://www.vinkvink.nl/contact
App https://www.vinkvink.nl/contact

VinkVink zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Zorgverzekeraar VinkVink zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2022 € 111,00

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Direct naar VinkVink

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?