Dé studentenverzekering specialist

Alle aansprakelijkheidsverzekeraars

Een verzekering die eigenlijk iedereen echt nodig heeft is een aansprakelijkheidsverzekering. In het dagelijks leven is de kans soms groter dan je denkt dat je schade aanricht aan anderen of aan bezittingen van anderen. Dit kan van alles zijn. Maar gevaarlijk is dat dit soms ontzettend hoge kosten met zich mee kunnen brengen. Zo kun je bijvoorbeeld schade aanrichten als je een vriendin aan het helpen bent bij haar verhuizing. Ook kun je schade veroorzaken aan geleende of gehuurde spullen. Gelukkig zijn er veel verzekeraars die deze schade kunnen vergoeden. Welke schade gedekt wordt door de verzekeraar verschilt weer per verzekeraar, dus het is handig om even te kijken of jouw verzekeraar de dingen dekt die jij belangrijk vindt. Ook kun je bij sommige verzekeraars nog extra modules afsluiten die je misschien wel graag erbij wilt hebben om extra goed verzekerd te zijn.

Op deze pagina zie je de belangrijkste aansprakelijkheidsverzekeraars met hun aansprakelijkheidsverzekeringen van dit jaar. Zo is het voor jou makkelijker om een keuze te maken voor een aansprakelijkheidsverzekering.

Aegon

Aegon is een grote verzekeringsmaatschappij waarbij je voor veel zaken verzekerd kunt zijn. Ze bieden dan ook over de hele wereld ruim 40 miljoen mensen verzekeringen. Een aansprakelijkheidsverzekering is eigenlijk onmisbaar. Bij Aegon kun je dan ook een goede aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Mors jij per ongeluk wijn op het tapijt van een vriendin? Aegon zorgt ervoor dat de schade dan wordt gedekt. De verzekeringsmaatschappij biedt ook uitgebreid gratis persoonlijk advies. Ook kun je bij Aegon verschillende aanvullende dekkingen afsluiten. Lees meer over deze aanvullende dekkingen, welke schade Aegon allemaal dekt en wat de premie is op de pagina over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon.

Direct naar Aegon

FBTO

Deze verzekeraar biedt eveneens verschillende typen verzekeringen. Bij FBTO kun je zelf je verzekering direct via het internet afsluiten. FBTO biedt advies en informatie over de verzekering. Wanneer jij dus onopzettelijk schade toebrengt aan anderen, of aan hun spullen ben jij goed verzekerd bij FBTO. Fijn is dat FBTO naast hun goede advies ook goed bereikbaar is, via Whatsapp beantwoorden ze heel snel al jouw vragen. Wil je weten welk schade FBTO allemaal precies dekt en wat de premie is? Lees dan hier meer over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO.

Direct naar FBTO

Inshared

Deze verzekeraar biedt veel verschillende soorten verzekeringen, zo ook een aansprakelijkheidsverzekering. Bij een aansprakelijkheidsverzekering van Inshared ben je goed verzekerd voor schade die je per ongeluk toebrengt aan spullen van anderen of aan anderen zelf. Inshared biedt ook verschillende aanvullende dekkingen naast de aansprakelijkheidsverzekering om éxtra goed verzekerd te zijn. Bijzonder is dat Inshared een jaarbeloning geeft aan het einde van een verzekeringsjaar als de uitgekeerde schades lager zijn dan de betaalde premies. Lees meer over deze jaarbeloning, welke schade Inshared allemaal dekt en wat de aanvullende dekkingen zijn op de pagina over de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared.

Direct naar Inshared

Vind je deze informatie nuttig?