ICS GO Card

ICS Go Card

Lukt het je niet om een reguliere creditcard te krijgen? Overweeg dan de ICS GO Card, een prepaid creditcard. Voor de ICS GO Card kaart geldt geen inkomenseis en is er geen BKR-check. Met deze creditcard geniet je, net zoals bij standaard creditcards, van aflevergarantie en een aankoopverzekering. Hiermee zijn bijna al je aankopen voor 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Voordelen

Voor de ICS GO Card geldt er geen inkomenseis en er wordt ook geen BKR-check uitgevoerd bij de aanvraag. Je geniet wel van alle privileges die reguliere creditcards bieden, zoals aflevergarantie en een aankoopverzekering van 180 dagen. Daarnaast kun je met de ICS GO Card niet in de min staan; er is geen bestedingslimiet. Voor gebruik is het wel nodig om een bedrag op de kaart te zetten. Je kunt maximaal € 10.000 op de ICS GO Card storten.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Meer betaalgemak, overzicht & zekerheid
  • Aankoopverzekering: maximaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging
  • Aflevergarantie
  • Wereldwijd betaalgemak
  • 24/7 Fraudepreventie door ICS
  • Veilig online betalen met Visa Secure

Vereisten

In tegenstelling tot traditionele creditcards waarbij je op krediet koopt en later terugbetaalt, werkt de ICS GO Card anders. Je dient eerst een bedrag op de kaart te storten, dit is in feite een vooraf betaald saldo. Pas nadat je een storting hebt gedaan, kun je beginnen met het gebruiken van je kaart en kun je aankopen, online transacties en andere betalingen gaan doen. Vooraf storten helpt je om een beter overzicht te houden van je uitgaven en ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft. Het is een goede manier om de voordelen van een creditcard te hebben, terwijl je de controle houdt over je financiële situatie.

Nadelen

Je kunt de kaart alleen gebruiken als je er eerst geld op hebt gestort. Het voordeel hiervan is dat je je niet in de financiële problemen kunt werken met deze creditcard.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.icscards.nl
  • www.veiligbankieren.nl
  • www.wijzeringeldzaken.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.