CZdirect logo

Zorgverzekeraar CZdirect

CZ werd opgericht in 1930 en is intussen uitgegroeid tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. CZdirect is onderdeel van CZ en is een verzekering speciaal voor jongeren. Na een korte tijd afwezig te zijn geweest, is CZdirect sinds 2020 weer aanwezig op de markt.

CZdirect pakketmodule 2024

Direct naar CZdirect

Zorgverzekeraar CZdirect

Zorgverzekeraar CZdirect zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2024 €140,50
2023 €128,30
2022 €120,75
2021 €116,95
2020 €109,95
* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Relatief lage premie met standaard eigen risico
add_circle_outline Extra jongerenkorting op de tandartsverzekeringen
add_circle_outline Alles gemakkelijk online regelen
add_circle_outline Handig declareren via de CZdirect app

remove_circle_outline Het is alleen mogelijk online je declaraties in te dienen

CZdirect

Ben jij student dan heeft CZ speciaal voor jou de verzekering CZdirect! Met deze jongerenverzekering betaal je een lage premie en krijg je wel alle zorg die jongeren nodig hebben.

De basiszorgverzekering van CZdirect

De basiszorgverzekering is voor iedereen in Nederland gelijk wat betreft de dekking. Hiermee krijg je de zorg van de huisarts, apotheek en het ziekenhuis vergoed. Met de basiszorgverzekering van CZdirect krijg je 100% vergoed bij alle zorgverleners waar CZDirect een contract mee heeft. Kies je voor een andere zorgverlener? In dat geval krijg je maximaal 65% vergoed.

Voordelen van CZdirect

De zorgverzekering van CZdirect sluit naadloos aan op de behoeften van jongeren. Je betaalt niet alleen een lage premie, ook de contactmogelijkheden passen bij de lifestyle van jongeren. Zo declareer je bij CZDirect je zorgkosten handig een eenvoudig in een eigen app en kun je makkelijk met ze in contact komen via Whatsapp.

Inloggen op CZdirect

Wil je inloggen bij CZdirect? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij CZdirect.

Bijzonderheden

Met Online Gemak van CZdirect regel je zelf eenvoudig al je verzekeringszaken online: wijzig 24/7 je persoonlijke gegevens, dien declaraties in, vind zorg en regel zorg door bijvoorbeeld medicijnen te bestellen. Nieuw bij CZdirect is App de Dokter: via je smartphone kan je direct medische vragen en indien je huisarts is aangesloten bij deze dienst, direct afspraken maken en herhaalrecepten regelen.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar CZdirect van 44 klanten een gemiddelde beoordeling van een 8.2

CZdirect logo

Contact CZdirect

Heb je nog vragen, dan kun je de klantenservice van CZdirect bereiken via het nummer 088 555 77 77. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur. Je kan CZdirect ook appen, stuur een berichtje naar 06 13 65 19 50 en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Informatie en contact
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 90152, 5000 LD, Tilburg
Facebook https://www.facebook.com/ZorgverzekeraarCZ
Twitter https://twitter.com/cz_nl

Direct naar CZdirect

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.czdirect.cz.nl
  • www.rijksoverheid.nl
  • www.zorginstituutnederland.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.