Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
enhanced_encryption Zorgverzekering
 • print

  CZdirect

  CZdirect

  CZ werd opgericht in 1930 en is intussen uitgegroeid tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. CZdirect is onderdeel van CZ en is een verzekering speciaal voor jongeren. Na een korte tijd afwezig te zijn geweest, is CZdirect sinds 2020 weer aanwezig op de markt.

  Basispakket CZDirect 2020
  ZorgverzekeringVerplicht eigen risico: €385,-Max. aanvullend eigen risico: €885,-
  Premie basisverzekering€109,95€89,95
  Naar CZdirect

  CZdirect

  Ben jij student dan heeft CZ speciaal voor jou de verzekering CZdirect! Met deze jongerenverzekering betaal je een lage premie en krijg je wel alle zorg die jongeren nodig hebben.

  De basiszorgverzekering van CZdirect

  De basiszorgverzekering is voor iedereen in Nederland gelijk wat betreft de dekking. Hiermee krijg je de zorg van de huisarts, apotheek en het ziekenhuis vergoed. Met de basiszorgverzekering van CZdirect krijg je 100% vergoed bij alle zorgverleners waar CZDirect een contract mee heeft. Kies je voor een andere zorgverlener? In dat geval krijg je maximaal 65% vergoed.

  Aanvullende verzekeringen

  CZdirect heeft verschillende aanvullende pakketten, die in vergelijking met andere verzekeraars een lage maandelijkse premie hebben. Je kunt je uit maar liefst vijf verschillende aanvullende pakketten kiezen:

  Aanvullend 1
  Voor reislustige studenten is dit een interessante aanvullende verzekering. Met deze pakket krijg je namelijk naast de basiszorg ook zorg in het buitenland vergoed. Handig voor als je regelmatig op reis gaat!

  Aanvullend 2
  Dit pakket is vooral interessant voor dames. Met de Aanvullend 2 verzekering krijg je namelijk onder andere de pil vergoed.

  Aanvullend 3
  Ben jij een actieve sporter? Het pakket Aanvullend 3 vergoedt onder andere zes fysiotherapie behandelingen.

  Aanvullend 4
  Dit pakket vergoedt nog meer dan de bovenstaande pakketten. Bij Aanvullend 4 pakket krijg je bijvoorbeeld maar liefst 9 fysiotherapie behandelingen vergoed.

  Aanvullend 5
  Het meest uitgebreide pakket is Aanvullend 5. Dit pakket vergoedt onder andere brillen en alternatieve zorg.

  Voordelen van CZdirect

  De zorgverzekering van CZdirect sluit naadloos aan op de behoeften van jongeren. Je betaalt niet alleen een lage premie, ook de contactmogelijkheden passen bij de lifestyle van jongeren. Zo declareer je bij CZDirect je zorgkosten handig een eenvoudig in een eigen app en kun je makkelijk met ze in contact komen via Whatsapp.

  Inloggen op CZDirect

  Wil je inloggen bij CZdirect? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij CZdirect.

  Contact CZdirect

  Wil je meer informatie over de jongerenverzekering van CZ? Kijk dan op hun eigen website: website van CZdirect.

  Heb je nog vragen, dan kun je de klantenservice van CZdirect bereiken via het nummer 088 555 77 77. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur. Je kan CZdirect ook appen, stuur een berichtje naar 06 13 65 19 50 en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  Informatie en contact
  E-mailContactformulier website
  PostPostbus 90152, 5000 LD, Tilburg
  Facebookhttps://www.facebook.com/ZorgverzekeraarCZ
  Twitterhttps://twitter.com/cz_nl
  Direct naar CZdirect

  Vind je deze informatie nuttig?

  Pagina’s