Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
enhanced_encryption Zorgverzekering
 • share Deel deze pagina

  print

  Delta Lloyd

  Let op: Delta Lloyd is per 1 januari 2019 overgenomen door Nationale Nederlanden

  ——

  Alert op de veranderingen in de zorgverzekeringsmarkt onderscheidt Delta Lloyd zich door het aanbieden van ruim zes aanvullende verzekering en vier tandartsverzekeringen: voor ieder wat wils. Niet met een lage premie, maar met aantrekkelijke dekkingen probeert Delta Lloyd zich in de markt te positioneren. De voorloper van deze verzekeraar is reeds in 1807 opgericht, vandaag de dag valt de verzekeringstak van Delta Lloyd, tezamen met OHRA, echter onder de CZ groep.

  Delta Lloyd basisverzekering

  Op het moment dat je overweegt een zorgverzekering af te sluiten bij Delta Lloyd, heb je de keuze uit één type basisverzekering: een restitutiepolis. Deze polis biedt je als verzekerde een hoop bewegingsvrijheid: je kunt namelijk geheel zelf je zorgverleners uitkiezen zonder enige beperkingen in de vergoeding van de behandeling. Zonder vrije zorgkeuze kan het namelijk zo zijn dat je een lagere vergoeding krijgt als geen afspraken met de zorgverlener in kwestie zijn gemaakt. Via de basisverzekering, die inhoudelijk overigens gelijk is bij alle Nederlandse zorgverzekeraars, krijg je basale zorgkosten als huisartsbezoeken, ziekenhuisverblijf en geneesmiddelen vergoed.

  Delta Lloyd aanvullende verzekeringen 2019

  Met keuze uit ruim zes aanvullende verzekeringen laat Delta Lloyd zien oog te hebben voor de verschillende zorgbehoeften die verzekerden kunnen hebben. Zoals blijkt uit de tabel, bieden de pakketten ruime tot zeer ruime vergoedingen voor onder meer fysiotherapie, anticonceptie of alternatieve geneeswijzen.

  Tandartsverzekeringen

  De aanvullende verzekeringen bieden geen vergoeding voor tandartskosten: daarvoor kun je een tandartsverzekering afsluiten. Bedenk vooraf de te verwachten mondzorgkosten voor het komende jaar bij het bepalen van de gewenste vergoeding. De Delta Lloyd tandartsverzekeringen bieden ruime vergoedingen.

  Speciale acties/promoties voor studenten

  Bij Delta Lloyd kom je onder meer in aanmerking voor:

  • Korting bij de opticiens Eye Wish en Specsavers. Bij Specsavers kan je bijvoorbeeld tot €60,- korting krijgen op een enkelvoudige bril of een gratis merkzonnebril ontvangen bij de aankoop van je complete bril;
  • Korting op een dagje naar de sauna;
  • Korting op reisvaccinaties;
  • Korting op de sportschool.

  Daarnaast ontvang je een korting van 4% als je je zorgverzekering via de de Delta Lloyd website afsluit en 10% wanneer je dit ook bij aanvullende verzekeringen doet.

  Collectiviteitskorting

  Je komt mogelijk in aanmerking voor collectiviteitskorting bij Delta Lloyd via je werkgever of (sport)vereniging. Informeer bij je vereniging of direct bij de verzekeraar naar de mogelijkheden. Hoe hoog de korting precies uitvalt, is afhankelijk van de gemaakte afspraken tussen jouw vereniging of organisatie en Delta Lloyd.

  Vind je deze informatie nuttig?

  Pagina’s