Soorten dekkingen

Op deze pagina wordt een overzicht gegeven van verschillende soorten dekkingen van de buitenshuisverzekering. Het is niet wettelijk verplicht om een buitenshuisverzekering af te sluiten, maar het kan wel helpen om hoge kosten te voorkomen. Het is verstandig om een buitenshuisverzekering af te sluiten. Je kunt de top 5 buitenshuisverzekeringen bekijken door op onderstaande button te klikken.

iPhone verzekering

Je hebt een nieuwe iPhone, maar je bent je ervan bewust dat er altijd een kans bestaat dat je hem kwijtraakt of laat vallen. Zelfs als je voorzichtig bent, kan er altijd iets gebeuren. Stel je voor dat je de tram instapt met je telefoon, maar bij de eindhalte is hij nergens te bekennen. Of je valt van de fiets en je iPhone is kapot. In sommige gevallen kun je de kosten voor reparatie verhalen op de fabrieksgarantie, maar in andere gevallen sta je er alleen voor en had je gehoopt dat je verzekering dit zou dekken. Wat zijn je opties?

Lees hier meer over het verzekeren van je iPhone.

Kostbaarhedenverzekering

Er bestaan tientallen soorten verzekeringen. Een verzekering voor je inboedel, een verzekering voor je scooter, laptop, sieraden, een aansprakelijkheidsverzekering en ga zo maar door. Met een kostbaarhedenverzekering kun je enkele waardevolle eigendommen gebundeld verzekeren binnen een kostbaarhedenverzekering. Let wel, de verzekeraar heeft in de polisvoorwaarden vrijwel altijd enkele zaken uitgesloten.

Op deze pagina kun je meer lezen over de kostbaarhedenverzekering.

Laptop verzekering

Voor het merendeel van de studenten is een laptop een noodzakelijk en misschien zelfs wel het meest waardevolle bezit. Het is dan ook erg verstandig om je laptop goed te verzekeren. Dit kan met een inboedelverzekering, maar hiermee is de laptop in geen geval buiten de deur verzekerd. Door een buitenshuisverzekering af te sluiten ben je tegen een stuk meer schadevormen verzekerd.

Meer informatie over een laptopverzekering.

Mobiele telefoonverzekering

Je bent uniek als je als studenten geen mobiele telefoon hebt. Tegenwoordig wordt alles gedeeld via de telefoon, zoals een werk- en schoolrooster, openbaar vervoersplanning, afspraken voor feestjes en ga zo maar door. Maar doordat je de mobiele telefoon altijd op zak hebt, is de kans groot dat er vaak iets mee gebeurt. Je kunt je hiertegen op verschillende manieren verzekeren. Wanneer je een mobiele telefoonverzekering afsluit, is het erg belangrijk om de uitsluitingen te bekijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees hier mee informatie een mobiele telefoonverzekering .

Multimedia buitensverzekering

In plaats van verschillende verzekeringen voor je elektronische eigendommen is het een aanrader om één verzekering af te sluiten: een multimedia buitenshuisverzekering. Denk hierbij niet alleen aan je smartphone en tablet, maar ook aan je (draadloze) speakers, koptelefoon en televisie. Je kunt veelal één verzekering afsluiten voor de gehele familie. Niet elke verzekeraar biedt een multimedia buitenshuisverzekering aan.

Mocht je hier meer over willen weten, bekijk dan deze pagina.

Tabletverzekering

Als je een tablet wilt verzekeren dan kun je dat op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld een kostbaarhedenverzekering als aanvulling op je inboedelverzekering afsluiten. Bij sommige verzekeraars valt een tablet daarentegen onder dezelfde categorie als een smartphone.

Lees meer op deze specifieke pagina over een tabletverzekering.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Disclaimer

Studentenverzekering.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie op deze pagina. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.