Dé studentenverzekering specialist

Soorten dekkingen

Op deze pagina wordt een overzicht gegeven van verschillende soorten dekkingen van de buitenshuisverzekering. Het is niet wettelijk verplicht om een buitenshuisverzekering af te sluiten. Het kan echter wel hoge rekeningen voorkomen en is daarom verstandig om af te sluiten. Door op onderstaande button te klikken kun je de top 5 buitenshuisverzekeringen bekijken.

iPhone verzekering

Je hebt een nieuwe iPhone, maar weet van jezelf dat de kans bestaat dat je deze na een bepaalde tijd kwijtraakt of laat vallen. En ook al ben je zuinig op je dierbare iPhone, er kan altijd iets gebeuren. Je stapt de tram in met telefoon, maar bij de eindhalte is deze nergens te bekennen. Of je valt van de fiets bovenop je iPhone. Wanneer jouw iPhone stuk is kun je dit in sommige situaties verhalen op de fabrieksgarantie. In andere gevallen zit je echter met de gebakken peren en had je gehoopt het te kunnen verhalen op je verzekering. Wat zijn jouw opties?

Lees hier meer over het verzekeren van je iPhone.

Kostbaarhedenverzekering

Er bestaan tientallen soorten verzekeringen. Een verzekering voor je inboedel, een verzekering voor je scooter, laptop, sieraden, een aansprakelijkheidsverzekering en ga zo maar door. Met een kostbaarhedenverzekering kun je enkele waardevolle eigendommen gebundeld verzekeren binnen een kostbaarhedenverzekering. Let wel, de verzekeraar heeft in de polisvoorwaarden vrijwel altijd enkele zaken uitgesloten.

Op deze pagina kun je meer lezen over de kostbaarhedenverzekering.

Laptop verzekering

Voor het merendeel van de studenten is een laptop een noodzakelijk en misschien zelfs wel het meest waardevolle bezit. Het is dan ook erg verstandig om je laptop goed te verzekeren. Dit kan met een inboedelverzekering, maar hiermee is de laptop in geen geval buiten de deur verzekerd. Door een buitenshuisverzekering af te sluiten ben je tegen een stuk meer schadevormen verzekerd.

Meer informatie over een laptopverzekering.

Mobiele telefoonverzekering

Je bent uniek als je als studenten geen mobiele telefoon hebt. Tegenwoordig wordt alles gedeeld via de telefoon, zoals een werk- en schoolrooster, openbaar vervoersplanning, afspraken voor feestjes en ga zo maar door. Maar doordat je de mobiele telefoon altijd op zak hebt, is de kans groot dat er vaak iets mee gebeurt. Je kunt je hiertegen op verschillende manieren verzekeren. Wanneer je een mobiele telefoonverzekering afsluit, is het erg belangrijk om de uitsluitingen te bekijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees hier mee informatie een mobiele telefoonverzekering .

Multimedia buitensverzekering

In plaats van verschillende verzekeringen voor je elektronische eigendommen is het een aanrader om één verzekering af te sluiten: een multimedia buitenshuisverzekering. Denk hierbij niet alleen aan je smartphone en tablet, maar ook aan je (draadloze) speakers, koptelefoon en televisie. Je kunt veelal één verzekering afsluiten voor de gehele familie. Niet elke verzekeraar biedt een multimedia buitenshuisverzekering aan.

Mocht je hier meer over willen weten, bekijk dan deze pagina.

Tabletverzekering

Als je een tablet wilt verzekeren dan kun je dat op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld een kostbaarhedenverzekering als aanvulling op je inboedelverzekering afsluiten. Bij sommige verzekeraars valt een tablet daarentegen onder dezelfde categorie als een smartphone.

Lees meer op deze specifieke pagina over een tabletverzekering.

Vind je deze informatie nuttig?