Dé studentenverzekering specialist

Over studentenverzekering.nl

Vanuit de gedachte dat verzekeringen een stuk eenvoudiger zou moeten kunnen, begonnen twee studenten uit Den Haag in 2005 een online project voor het bundelen en verduidelijken van informatie om zo studenten te helpen bij het kiezen van de juiste verzekering.

Onze visie

Tegenwoordig is Studentenverzekering.nl uitgegroeid tot een uitgebreid informatieplatform op het gebied van verzekeringen voor studenten.

Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en het eenvoudiger maken om te vergelijken tussen verzekeringen, zonder tussenkomst van een verzekeringsmaatschappij.

Ervaring en expertise

klantenservice-2

Bij studentenverzekering.nl werken wij vanuit onze eigen ervaringen. Wat willen studenten? Welke informatie kunnen wij vereenvoudigen? Daarnaast gebruiken we informatie van bezoekers. Wanneer je ergens tegenaan loopt of een slechte dan wel hele goede ervaring hebt met een verzekeraar, laat het ons weten.

Wij werken oplossingsgericht aan alle zaken waar studenten tegenaan lopen, zoals op kamers gaan en stage lopen in het buitenland. Daarnaast bieden wij informatie voor studenten die vanwege een beperking of bijzondere situatie tegen problemen aanlopen. De voorlichting is gebaseerd op terugkoppeling van experts, zoals decanen en belangenorganisaties.

Onafhankelijk

Een vergelijking is alleen een goede vergelijking wanneer je dit belangeloos doet. Daarom hebben wij geen relaties met verzekeringsmaatschappijen of onderwijsinstellingen. Wij verzamelen, onderzoeken en leggen de informatie uit. Op een duidelijke en simpele manier en zonder winstoogmerk.

Financiële belangen bij andere partijen hebben wij ook niet. Eventuele opbrengsten uit gesponsorde koppelingen worden ingezet voor het verbeteren van de kwaliteit en onderhoud van de website.

klantenservice-bram

Vragen over deze website?

Wij zullen zo snel mogelijk reageren op e-mails, mail ons op info@studentenverzekering.nl. Daarnaast kan je ons telefonisch bereiken via 070 2500 660

Vind je deze informatie nuttig?