Dé studentenverzekering specialist

Anderzorg

Anderzorg, onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis, is een online zorgverzekeraar en biedt zowel een basisverzekering als verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Daarbij regel je al je verzekeringszaken zoveel mogelijk online: van declareren tot het wijzigen van je gegevens of de gewenste betalingswijze. Hoewel de zorgverzekering van Anderzorg, gezien de lage premie, als budgetverzekering kan worden omschreven, heb je nog voldoende ruime keuze uit zorgverleners: zo’n 35.000 zelfs! Het hoofdkantoor van Anderzorg bevindt zich in Enschede.

Alle zorgverzekeringen van Anderzorg


Direct naar Anderzorg

Zorgverzekeraar Anderzorg

Zorgverzekeraar Anderzorg zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2023 € 134,75
2022 € 119,25
2021 € 116,00
2020 € 110,00
2019 € 108,00
2018 € 102,00
2017 € 102,00
2016 € 93,00
2015 € 93,00
2014 € 86,25
2013 € 96,25
2012 € 96,25
2011 € 91,75

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Lage premie met 100% vergoeding bij ruim 35.000 gecontracteerde zorgverleners
add_circle_outline Snel en eenvoudig online je zorgzaken regelen en declareren (ook via de app)
add_circle_outline Contact met een zorgadviseur voor al je zorgvragen
add_circle_outline Mogelijkheid tot het gespreid betalen van je eigen risico
add_circle_outline Indien je twee of meer aanvullende modulen afsluit bij je basisverzekering, krijg je 10% combinatiekorting op elke aanvullende module.

remove_circle_outline Geen optie om een restitutiepolis met vrije zorgkeuze af te sluiten
remove_circle_outline Lager serviceniveau als online zorgverzekeraar.

Speciale acties/promoties

Wanneer je niet kiest voor een kant en klaar aanvullend pakket, maar deze zelf samenstelt en combineert, ontvang je korting van Anderzorg. Door bijvoorbeeld de aanvullende verzekering voor tandheelkunde met de aanvullende verzekering fysiotherapie te combineren, ontvang je 10% korting. Wil je ook werelddekking toevoegen? Dan ontvang je 10% extra korting. De verschillende dekkingen binnen de aanvullende tandartsverzekering kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Collectiviteitskorting voor studenten

Anderzorg biedt geen collectieve verzekeringen aan. Uitgangspunt van Anderzorg is het aanbieden van simpele, voordelige en gelijkwaardige verzekeringen.

Extra services

Anderzorg is een verzekeraar die inspeelt op de technologische ontwikkelingen in de samenleving. Hoewel je dus veel zelf moet regelen bij Anderzorg, kun je al je vragen stellen via de online chat. Een medewerker van Anderzorg staat je daarbij te woord.
Ook is het mogelijk vragen te stellen via social media, zoals Twitter of Facebook.

Anderzorg APP

Anderzorg heeft een app gemaakt waarmee je mobiel je declaraties kunt indienen. Je logt in met je Anderzorg account, upload een foto van de ontvangen nota en je krijgt het bedrag na goedkeuring automatisch vergoed.

Inloggen bij Anderzorg

Wil je inloggen bij Anderzorg? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij Anderzorg.

Bijzonderheden

Op de website van Anderzorg kan je eenvoudig via ‘Mijn Anderzorg’ je gegevens wijzigen, declaraties indienen, je facturen inzien, een zorgpas aanvragen of via de ‘Zorgvinder’ een zorgaanbieder bij jou in de buurt vinden. Bovendien kan je naast een zorgverzekering ook een reisverzekering afsluiten. Tot slot kan je op het ‘prikbord’ de blog van Anderzorg lezen met handige tips omtrent een gezonde leefstijl en heb je direct de mogelijkheid om te whatsappen met de (sport)diëtist.

Declaraties

Je kan er zelf voor kiezen of je de declaratie online via Mijn Anderzorg, schriftelijk of via de Anderzorg app indient. Bij je declaratie is het mogelijk meerdere declaraties tegelijk in te dienen. Bij de declaratie dien je bepaalde gegevens in te vullen, zoals het nummer op je zorgfactuur en het bedrag. Tot slot dien je een foto of scan bij te voegen van de factuur. Kies je voor een online declaratie of via de app, dan zal je vaak sneller het geld op je rekening hebben dan via de post!

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar Anderzorg van 39 klanten een gemiddelde beoordeling van een 6.5

Veelgestelde vragen over Anderzorg

Kan je bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht?

Ja, Bij Anderzorg kan je naar alle ziekenhuizen.

Kan ik korting krijgen bij Anderzorg?

Ja, Kies je fysio én tandarts, dan krijg je 10% korting.

Heeft Anderzorg een studenten zorgverzekering?

Nee, Anderzorg heeft geen specifiek studentenpakket, wel een lage zorgpremie.

Anderzorg logo

Contactgegevens
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 1177, 7500 BD Enschede
Facebook Facebook.com/Anderzorg
Twitter @Anderzorg
Direct naar Anderzorg

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid. Check hier de Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?