Dé studentenverzekering specialist

Aegon

Aegon is een groot, Nederlands verzekeringsbedrijf dat ook internationaal opereert. Je kunt er terecht voor o.a. beleggingen, verzekeringen en hypotheken. Op het gebied van reizen biedt Aegon een doorlopende reisverzekeringen aan. Jezelf kortlopend verzekeren voor een reis is niet mogelijk via Aegon. Je vindt hier meer informatie over deze doorlopende reisverzekering.
Naar AEGON

Basispakket doorlopende reisverzekering

Het verzekeren via Aegon is simpel, er zijn geen verschillende basispakketten of andere opties waar je uit moet kiezen. De basisdekking van de doorlopende reisverzekering is als volgt:

 

Dekking 

Persoonlijke hulp

24 uur per dag noodservice + dekking extra kosten in geval van nood

Hoeveel dagen max

Max. 180 dagen

Dekkingsgebied

Europa

Bagage

Tot maximaal €2.500,- per persoon

Wintersport/duiken

Standaard meeverzekerd: huurkosten, medische hulp en gestolen/verloren uitrusting

Premie per maand

€ 2,41 per maand (met 600 euro eigen risico)

Naar AEGON
Kies je ervoor om geen eigen risico te nemen dan betaal je € 3,21 per maand.

Aanvullende opties

Om het basispakket nog verder uit te breiden en zo beter op je vakantie aan te laten sluiten kun je ervoor kiezen om op elk gewenst moment een van de volgende aanvullende dekkingen af te sluiten:

  • Werelddekking
  • Geneeskundige kosten
  • Geld
  • Pechhulp
  • Annulering

Werelddekking

Standaard verzekerd de reisverzekering alle reizen binnen Europa en ook naar niet-Europese landen aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische landen. Ga je naar een ander land? Dan moet je de aanvullende Werelddekking afsluiten. Premie €0,48 extra per maand (bij eigen risico van €0,-).

Geneeskundige kosten

Met de module geneeskundige kosten verzeker je alle medische kosten die buiten de zorgverzekering vallen. Je krijgt alle benodigde zorg en medicijnen in het buitenland vergoed. Daarnaast zijn tandartskosten tot €250,- gedekt. De premie is €0,45 extra per maand (bij eigen risico van €0,-).

Geld

Deze aanvullende dekking biedt een vergoeding van maximaal €250,- per reis voor gestolen, verloren of beschadigd geld of cheques. De premie is €0,18 extra per maand (bij eigen risico van €0,-).

Annulering

Met deze aanvullende dekking krijg je een vergoeding voor een reis die je vanwege onvoorziene redenen ineens moet annuleren of eerder beëindigen. De vergoeding is maximaal €2.500,- per persoon per reis en maximaal €5.000,- per gezin. De premie is €1,19 extra per maand (bij eigen risico van €0,-).

Extra services

Wanneer je een reisverzekering van Aegon afsluit profiteer je van onderstaande services:

  • Je kunt een hoger eigen risico afsluiten (tot €600,-) op je reisverzekering en zo korting krijgen op je maandelijkse premie. Zo is je premie bij €0,- eigen risico €3,14 en bij €600,- eigen risico €2,41. De korting geldt ook op aanvullende modules
  • Kinderen en zelfs uitwonende, studerende kinderen zijn gratis meeverzekerd met de ouders
  • Uitgeroepen tot `Beste koop 2013` door de Consumentenbond

Contact

Met al je vragen over deze reisverzekering kun je terecht bij Aegon. Neem contact op via de volgende gegevens:

Email: info@aegon.nl
Telefoon: 070-3443210
Post: Postbus 202, 2501 CE Den Haag

Vind je deze informatie nuttig?