Dé studentenverzekering specialist

a.s.r. => ik kies zelf

a.s.r. => ik kies zelf, is een online totaalverzekeraar die onder meer een zorg-, aansprakelijkheids-, auto- en reisverzekering aanbiedt. a.s.r. => ik ies zelf, heeft één soort basiszorgverzekering. Uitgangspunt van deze verzekeraar is een goedkope zorgverzekering aan te bieden met volledige vrije keuze uit de zorgverleners die je wilt bezoeken.

Alle zorgverzekeringen van a.s.r. => ik kies zelf


Direct naar a.s.r.
Zorgverzekeraar a.s.r. => ik kies zelf (voorheen Ditzo) zorgpremie overzicht
Jaar Restitutiepolis Naturapolis
2023 € 144,50 € 128,95
2022 € 133,50 € 115,50
2021 € 119,95 € 109,85
2020 € 114,95
2019 € 109,95
2018 € 102,95
2017 € 100,95
2016 € 93,85
2015 € 89,95
2014 € 86,75
2013 € 98,50
2012 € 98,50

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Laagste premie voor basisverzekering met vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
add_circle_outline Pechvogelhulp (tot €10.000 voor onverwachte ongevallen in Nederland)
add_circle_outline 1% korting op je jaarpremie indien je het hele jaar vooruit betaalt
add_circle_outline Indien gewenst is het mogelijk het eigen risico gespreid terug te betalen
add_circle_outline Eenvoudig declaraties indienen via de a.s.r. Declaratie App

remove_circle_outline Keuze uit één soort polis
remove_circle_outline Inloggen met DigiD verplicht

Speciale acties/promoties voor studenten

De enige korting die a.s.r. biedt, heeft betrekking op het betalen van de totale jaarpremie. Als je je jaarpremie bij a.s.r. in één keer betaalt, ontvang je 1% korting over het gehele bedrag. 

Collectiviteitskorting voor studenten

a.s.r. geeft geen extra collectiviteitskortingen op de verzekeringen omdat de premies al scherp zijn en ze een vrije zorgkeuze bieden. 

Extra services

a.s.r. heeft als online verzekeraar niet veel extra diensten. Je regelt via mijn a.s.r. voornamelijk alle zaken zelf online, zoals het bekijken van je verzekering, het aanbrengen van wijzigingen en het indienen van nota’s. Met de a.s.r. Zorg App kan je ook via je smartphone declaraties indienen. Daarnaast is a.s.r. op veel manieren bereikbaar. Naast bellen kun je via social media (Twitter of Facebook) contact opnemen met de verzekeraar. 

Inloggen bij a.s.r.

Wil je inloggen bij a.s.r.? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij a.s.r..

Bijzonderheden

a.s.r. => ik kies zelf, als online verzekeraar biedt je het platform Mijn a.s.r. om alle zaken met betrekking tot je zorgverzekering online te kunnen regelen. Bekijk je zorgverzekering, wijzig persoonlijke gegevens en dien zonder al te veel poespas je declaraties in. Vragen? Online kan je eenvoudig je vraag stellen op de website. Niet het antwoord gekregen wat je zocht? Ook kan je online op verschillende manieren contact opnemen met a.s.r. en snel reactie verwachten: onder meer via Twitter, Facebook en Whatsapp.

Contact opnemen met a.s.r.

Direct contact opnemen met zorgverzekeraar a.s.r.? Maak gebruik van onderstaande contactgegevens om antwoord op jouw vragen te krijgen.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar Ditzo van 37 klanten een gemiddelde beoordeling van een 8.5

Ditzo logo

Informatie en contact
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 2072, 3500 HB Utrecht
Facebook Facebook.com/asrverzekeringen
Twitter @asr
Direct naar a.s.r.

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?