Dé studentenverzekering specialist

Just

Just is zorgverzekeren 2.0. Het jongerenlabel van CZ wil verzekeren weer makkelijk en overzichtelijk maken. Geen onnodig ingewikkelde voorwaarden of pakketten. Gewoon een zorgverzekering die precies verzekert wat jij wil en die duidelijk is!

Alle zorgverzekeringen van Just


Direct naar Just

Just zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Zorgverzekeraar Just zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2023 € 127,95
2022 € 114,35
2021 € 111,70
2020 € 107,95
2019 € 113,20
2018 € 105,45
2017 € 102,35
2016 € 94,95
2015 € 91,15
2014 € 86,95
2013 € 96,70
2012 € 99,00
2011 € 95,00

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Basispakket Just

Om alles overzichtelijk te houden, heeft Just maar een basiszorgverzekering en dit is een natura verzekering. Dit houdt in dat je 100% vergoed krijgt bij gecontracteerde zorgverleners en 60% wanneer je kiest voor niet gecontracteerde zorg. De dekking van de basisverzekering is wettelijk bepaald en komt dus overeen met de basisverzekering van alle andere verzekeraars. Zo krijg je vanuit de basisverzekering psychologische zorg en de meeste medicijnen vergoed.

Aanvullende verzekeringen van Just

Naast de basiszorgverzekering biedt Just twee aanvullende verzekeringen aan: Just Live waarmee je onder meer fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland kan verzekeren. Daarnaast heeft de verzekeraar ook de Just Smile verzekering, waarmee je tandartskosten kunt verzekeren tot een maximum van € 250,- per jaar. Met deze twee aanvullende pakketten probeert Just het aantal aanvullende pakketten overzichtelijk te houden en verzekeringen aan te bieden voor zorg die jongeren ook echt gebruiken.

Voordelen Just

  • Regel al je verzekeringszaken online en via de app;
  • Snelle uitbetaling van declaraties;
  • Korting op vaccinaties, anticonceptie en bij opticiens;
  • Online declareren mogelijk.
  • Mogelijkheid om het eigen risico gespreid te betalen
  • Gezondheidskwesties kunnen worden voorgelegd via de app of via videobellen

Nadelen Just

  • Let op: wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je maar 60% van de rekening vergoed.
  • Beperkte keuze uit aanvullende verzekeringen. Er is bijvoorbeeld geen aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen.

Studenten en Just

Just is een zorgverzekering die zich speciaal richt op jongeren en dus geschikt is voor studenten. De verzekering heeft een relatief lage premie en de aanvullende pakketten passen bij de lifestyle van jongeren. Ook in de communicatie sluiten ze naadloos aan bij de wensen van jongeren. Ze gebruiken duidelijke taal en je kunt ze bereiken via de app. Het is zelfs mogelijk om te videobellen met een arts als je medische vragen hebt. Daarnaast betaal je alleen premie voor zaken die bij jongeren passen, zoals fysiotherapie en zorg in het buitenland. Tot slot krijg je als verzekerde bij Just interessante kortingen op medische zaken die voor jongeren interessant zijn, zoals vaccinaties en anticonceptie.

Inloggen bij Just

Regel al je zaken eenvoudig online. Wil je inloggen bij Just? Hier vind je de link naar Mijn Just.

Just logo

Contactgegevens Just

Informatie en contact
Contactgegevens
Telefoonnummer 013 593 8400
Facebook https://www.facebook.com/Justzorgverzekering/
Direct naar Just

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?