Studentenpakketten All-in-1

Als uitwonende student dien je waarschijnlijk zelf je verzekeringszaken te regelen. Daar wil je natuurlijk het liefst zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn! Om je zaken in één klap goed te regelen hebben verschillende verzekeraars studentenpakketten in het leven geroepen. Deze pakketten bundelen de belangrijkste verzekeringen voor uitwonende studenten tegen een aantrekkelijke prijs. In onderstaand artikel lees je meer over de verschillende studentenpakketten die verzekeraars aanbieden.

cba-lo

 • Inboedel
 • Aansprakelijkheid
 • All-Risk

Totale premie pakket € 10,91

Meer informatie

fbto-lo

 • Inboedel
 • Aansprakelijkheid
 • All-Risk

Totale premie pakket € 9,29

Meer informatie

Voordelen studentenpakket

Om het studentenpakket zo eerlijk mogelijk te vergelijken zijn we uitgegaan van een woning in het centrum van Utrecht met een grootte van 30m2. Een AVP dekking van 1500000,- en een All risk dekking.

 • Tegen een lage premie compleet verzekerd;
 • Afgestemd op jouw situatie als uitwonende student, inclusief inboedelverzekering en aansprakelijkheid.
 • Optioneel uit te breiden: de pakketten verschillen inhoudelijk per verzekeraar en kunnen naar wens worden uitgebreid met eventueel met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering of buitenshuisverzekering.

Dekking en voorwaarden per verzekeraar

Als student zal je buffer om schadegebeurtenissen als een ongeval, brand, lekkage, inbraak of aansprakelijkheid op te vangen vaak niet zo groot zijn. In onderstaand tabeloverzicht van studentenpakketten bij diverse verzekeraars vind je de precieze dekking en voorwaarden terug. De studentenpakketten bevatten over het algemeen de volgende verzekeringen.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je spullen in je studentenwoning als gevolg van brand, waterschade of inbraak. Bij bepaalde verzekeraars is een allrisk variant beschikbaar: deze variant biedt ook dekking voor schade die je zelf per ongeluk aan je inboedel toebrengt.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Schade die jij per ongeluk aan een ander of diens spullen toebrengt, wordt door deze verzekering gedekt. Denk alleen al aan een kop koffie die je over de laptop van je medestudent stoot!

Kostbaarheden buitenshuis

Neem je vaak kostbare spullen mee de deur uit, zoals je laptop, smartphone of tablet? Met een kostbaarheden verzekering buitenshuis ben je verzekerd voor onder meer schade aan of diefstal van deze spullen. Ook verlies of het laten vallen van deze spullen valt onder de dekking.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

 • www.centraalbeheer.nl
 • www.fbto.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Disclaimer

Studentenverzekering.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie op deze pagina. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.