Dé studentenverzekering specialist

Creditcardmaatschappijen

Je kunt uit ontzettend veel partijen kiezen als je een creditcard wilt afsluiten. Op deze pagina geven we een aantal creditcardmaatschappijen weer die interessant zijn voor studenten. Deze maatschappijen hebben of een speciale creditcard voor studenten of ze hebben handige extra’s, zoals een gratis verzekering, een puntensysteem waarmee je shoptegoed kunt sparen of ze geven korting bij tankstation. Bekijk hier eenvoudig welke creditcardmaatschappij het beste aansluit bij jouw wensen.

ANWB

Anwb Visa Card

De ANWB heeft een speciale creditcard voor jongeren. Deze creditcard werkt hetzelfde als alle andere creditcards, maar biedt daarnaast nog extra voordeel. Zo krijg je bij meer dan 800 tankstations in Nederland korting wanneer je betaalt met de ANWB creditcard.

Lees meer over de ANWB creditcard

Direct naar de ANWB card

Bijenkorf Card

Bijenkorf Card

De Bijenkorf heeft geen speciale kaart voor jongeren of studenten, maar biedt wel aantrekkelijke extra’s. Zo spaar je met de creditcard voor shoptegoed die je kunt verzilveren bij het warenhuis. Daarnaast zijn aankopen die je met de Bijenkorf Card doet voor een aantal zaken gratis verzekerd.

Lees meer over de Bijenkorf Card

Direct naar de Bijenkorf card

Mastercard

Mastercard

Mastercard is één van de bekendste creditcardmaatschappijen wereldwijd. Wanneer je een Mastercard creditcard hebt, geniet je over de hele wereld voordeel op tentoonstellingen, hotels, restaurants en nog veel meer. Een ideale creditcard voor reislustige types.

Lees meer over de Mastercard

Direct naar MasterCard

Visa

Visa

De creditcard van Visa wordt wereldwijd gezien als één van de veiligste betaalmethoden. Visa heeft dan ook ten doel om de beste manier te zijn om te betalen en betaald te worden voor iedereen, waar dan ook. De veiligste en soepelste betalingservaring bieden is hun ambitie.

Lees meer over Visa

Direct naar Visa

American Express

American Express

American Express is het bedrijf dat de eerste creditcard op de markt bracht. Door de rijke geschiedenis en de wereldwijde faam, kun je overal ter wereld van speciale acties genieten met deze creditcard. Daarnaast spaar je voor punten en kan de American Express Card voordelig zijn als je veel vliegt.

Lees meer over American Express

Direct naar American Express

Vind je deze informatie nuttig?