Creditcardmaatschappijen

Je kunt uit ontzettend veel partijen kiezen als je een creditcard wilt afsluiten. Op deze pagina geven we een aantal creditcardmaatschappijen weer die interessant zijn voor studenten. Deze maatschappijen hebben of een speciale creditcard voor studenten of ze hebben handige extra’s, zoals een gratis verzekering, een puntensysteem waarmee je shoptegoed kunt sparen of ze geven korting bij tankstation. Bekijk hier eenvoudig welke creditcardmaatschappij het beste aansluit bij jouw wensen.

  • ANWB Creditcard
  • Mastercard Creditcard
  • Visa Creditcard
  • American Express Creditcard

ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO, één van Nederlands grootste banken, biedt diverse financiële producten aan, waaronder creditcards. De creditcards van de ABN AMRO zijn vaak voorzien van verzekeringen, waardoor aankopen tijdelijk beschermd zijn tegen diefstal, schade of verlies.

Lees meer over de ABN AMRO creditcard

ANWB

Anwb Visa Card

De ANWB heeft een speciale creditcard voor jongeren. Deze creditcard werkt hetzelfde als alle andere creditcards, maar biedt daarnaast nog extra voordeel. Zo krijg je bij meer dan 800 tankstations in Nederland korting wanneer je betaalt met de ANWB creditcard.

Lees meer over de ANWB creditcard

Mastercard

Mastercard

Mastercard is één van de bekendste creditcardmaatschappijen wereldwijd. Wanneer je een Mastercard creditcard hebt, geniet je over de hele wereld voordeel op tentoonstellingen, hotels, restaurants en nog veel meer. Een ideale creditcard voor reislustige types.

Meer informatie over de Mastercard

Visa

Visa

De creditcard van Visa wordt wereldwijd gezien als één van de veiligste betaalmethoden. Visa heeft dan ook ten doel om de beste manier te zijn om te betalen en betaald te worden voor iedereen, waar dan ook. De veiligste en soepelste betalingservaring bieden is hun ambitie.

Lees meer over Visa

American Express

American Express

American Express is het bedrijf dat de eerste creditcard op de markt bracht. Door de rijke geschiedenis en de wereldwijde faam, kun je overal ter wereld van speciale acties genieten met deze creditcard. Daarnaast spaar je voor punten en kan de American Express Card voordelig zijn als je veel vliegt.

Lees meer over American Express

ICS Go

ICS Go

Voldoe je niet aan de eisen om een reguliere creditcard te kirjgen? Dan is er een alternatief voor je: de ICS GO Card. Wat fijn is aan deze kaart, is dat ze geen inkomenseis stellen en die BKR-check? Die slaan ze ook gewoon over. Een uitkomst als de andere opties niet lukken!

Lees meer over de ICS Go creditcard

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.abnamro.nl
  • www.anwb.nl
  • www.mastercard.nl
  • www.visa.nl
  • www.icscards.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.