Dé studentenverzekering specialist

HEMA

De HEMA staat natuurlijk vooral bekend om de overheerlijke rookworsten en aantrekkelijke €2,- ontbijtjes. Vandaag de dag kan je echter ook een zorgverzekering afsluiten bij dit iconisch Nederlands warenhuis. In samenwerking met Menzis biedt HEMA één type zorgverzekering aan en drie verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen.

Basispakket HEMA 2021
Zorgverzekering Verplicht eigen risico: €385,- Max. aanvullend eigen risico: €885,-
Premie HEMA Basis € 119,00 € 95,00
Direct naar HEMA

HEMA naturapolis

Een naturapolis wordt gekenmerkt door een scherpe premie waarbij je wel enigszins beperkt wordt in je vrije zorgkeuze. De naturapolissen maken een scherpe premie mogelijk omdat er van te voren bepaald wordt met welke zorgverleners een samenwerking wordt aangegaan en waar je terecht kunt voor zorg. Desalniettemin is er nog steeds een redelijk ruime zorgkeuze.

HEMA dekking basisverzekering

Wat valt er eigenlijk precies onder de dekking van de basisverzekering? Het gaat om zorg waar bijna iedereen wel eens mee te maken krijgt. Denk hierbij aan de huisarts, medicijnen en ziekenhuiskosten (zoals verblijf- en behandelkosten). Je mag zelf bepalen of je gebruik wilt maken van een maximaal eigen risico van €885, zodat de maandelijkse premie lager wordt. Wel betaal je dan de eerste €885 zelf. Je kunt zelf het best een inschatting maken van de zorg die je het komende jaar denkt nodig te hebben.

HEMA aanvullende zorgverzekering

De basisverzekering kan bij HEMA uitgebreid worden met verschillende aanvullende verzekeringen. Maak zelf een inschatting van wat je dit jaar aan zorg ongeveer nodig denkt te hebben. Ben je van plan om naar de fysiotherapeut te gaan? Dan is het wellicht handig om dit mee te verzekeren.

HEMA tandartsverzekeringen

HEMA biedt 3 verschillende tandartsverzekeringen: dit zijn ook aanvullende verzekeringen. Per tandartsverzekering verschilt de dekking. Je kunt in onderstaande tabel in één oog opslag zien wat de dekkingen en kosten zijn per tandartsverzekering. De verzekeringen bieden geen vergoeding voor onder meer orthodontie en tandartsabonnementen. Bekijk de polisvoorwaarden op de website van HEMA voor meer informatie over specifieke uitsluitingen.

Speciale acties/promoties voor studenten

Je krijgt 10% korting met de HEMA zorgpas op vrijwel hele assortiment, telecomproducten, cadeaukaarten, en boeken uitgesloten.

Collectiviteitskorting voor studenten

Het is op dit moment niet mogelijk collectiviteitskorting te krijgen op je HEMA zorgverzekering.

Extra services

HEMA werkt samen met zorgadviseurs waarbij je terecht kan met prangende vragen en die je kunnen helpen met het vinden van een zorgverlener. Ga je verhuizen? Dan kan de zorgadviseur je helpen met een geschikte tandarts of huisarts. Ook bij HEMA kun je met de declaratie app je facturen indienen. Dit gaat efficiënt en snel. Daarnaast kun je ook de status van jouw declaratie zien.

Inloggen bij HEMA

Wil je inloggen bij HEMA? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij HEMA.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar HEMA van 3 klanten een gemiddelde beoordeling van een 8.8

Zorgverzekeraar HEMA zorgpremie overzicht
Jaar Mix
2021 € 119,00
2020 € 113,00
2019 € 111,00
2018 € 108,00
2017 € 108,00
2016 € 97,00
2015 € 97,00
2014 € 89,00

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Contactgegevens HEMA
Telefoon 0900 411 41 14
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 704, 7500 AS Enschede
Facebook Facebook.com/hema
Twitter @hema
Direct naar HEMA

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?