HEMA

Hema

De HEMA staat natuurlijk vooral bekend om de overheerlijke rookworsten en aantrekkelijke €2,- ontbijtjes. Vandaag de dag kan je echter ook een zorgverzekering afsluiten bij dit iconisch Nederlands warenhuis. In samenwerking met Menzis biedt HEMA één type zorgverzekering aan en drie verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen.

Direct naar HEMA

Basisverzekering 2019

Basispakket

Eigen risico: €385,-

Eigen risico: €885,-

Premie HEMA Basis

€108,-

€84,-

Uit de tabel wordt duidelijk dat je één soort basisverzekering kan afsluiten bij HEMA: een naturapolis. Een dergelijke polis wordt gekenmerkt door een scherpe premie waarbij je wel enigszins beperkt wordt in je vrije zorgkeuze. De naturapolissen maken een scherpe premie mogelijk omdat er van te voren bepaald wordt met welke zorgverleners een samenwerking wordt aangegaan en waar je terecht kunt voor zorg. Desalniettemin is er nog steeds een redelijk ruime zorgkeuze.

Wat valt er eigenlijk precies onder de dekking van de basisverzekering? Het gaat om zorg waar bijna iedereen wel eens mee te maken krijgt. Denk hierbij aan de huisarts, medicijnen en ziekenhuiskosten (zoals verblijf- en behandelkosten). Je mag zelf bepalen of je gebruik wilt maken van een maximaal eigen risico van €885, zodat de maandelijkse premie lager wordt. Wel betaal je dan de eerste €885 zelf. Je kunt zelf het best een inschatting maken van de zorg die je het komende jaar denkt nodig te hebben.

Aanvullende verzekeringen 2019

Aanvullend pakket

Buitenland

Fysiotherapie

Vaccinatie

Anticonceptie

Aanvullend 1 (€7,- per maand)

Medisch spoedeisende zorg en vervoer 100% vergoed

Tot 9 behandelingen op jaarbasis

Maximaal €100,- per jaar

Vanaf 21 jaar voor vrouwen 100% vergoed

Aanvullend 2 (€15,- per maand)

Medisch spoedeisende zorg en vervoer 100% vergoed

Tot 12 behandelingen op jaarbasis

Maximaal €100,- per jaar

Vanaf 21 jaar voor vrouwen 100% vergoed

Aanvullend 3 (€27,- per maand)

Medisch spoedeisende zorg en vervoer 100% vergoed

Tot 18 behandelingen op jaarbasis

Maximaal €150,- per jaar

Vanaf 21 jaar voor vrouwen 100% vergoed

Direct naar HEMA

De basisverzekering kan bij HEMA uitgebreid worden met verschillende aanvullende verzekeringen. Maak zelf een inschatting van wat je dit jaar aan zorg ongeveer nodig denkt te hebben. Ben je van plan om naar de fysiotherapeut te gaan? Dan is het wellicht handig om dit mee te verzekeren.

Tandartsverzekeringen

Tandartspakket

Max. vergoeding per jaar

Premie

Tandarts 1

Mondzorg 80% vergoed tot een maximum van €250,- op jaarbasis

€12,-

Tandarts 2

Mondzorg 80% vergoed tot een maximum van €500,- op jaarbasis

€24,-

Tandarts 3

Mondzorg 80% vergoed tot een maximum van €750,- op jaarbasis

€38,-

Direct naar HEMA

HEMA biedt 3 verschillende tandartsverzekeringen: dit zijn ook aanvullende verzekeringen. Per tandartsverzekering verschilt de dekking. Je kunt in onderstaande tabel in één oog opslag zien wat de dekkingen en kosten zijn per tandartsverzekering. De verzekeringen bieden geen vergoeding voor onder meer orthodontie en tandartsabonnementen. Bekijk de polisvoorwaarden op de website van HEMA voor meer informatie over specifieke uitsluitingen.

Speciale acties/promoties

Je krijgt 10% korting met de HEMA zorgpas op vrijwel hele assortiment, telecomproducten, cadeaukaarten, en boeken uitgesloten.

Collectiviteitskorting (studenten)

Het is op dit moment niet mogelijk collectiviteitskorting te krijgen op je HEMA zorgverzekering.

Extra services

HEMA werkt samen met zorgadviseurs waarbij je terecht kan met prangende vragen en die je kunnen helpen met het vinden van een zorgverlener. Ga je verhuizen? Dan kan de zorgadviseur je helpen met een geschikte tandarts of huisarts. Ook bij HEMA kun je met de declaratie app je facturen indienen. Dit gaat efficiënt en snel. Daarnaast kun je ook de status van jouw declaratie zien.

Informatie en contact

Contactgegevens

E-mail

contactformulier

Facebook

Facebook.com/hema

Twitter

@HEMA

Post

Postbus 704, 7500 AS Enschede

Altijd de goedkoopste studentenverzekering?