Dé studentenverzekering specialist

Alle reisverzekeraars

Het kiezen van een reisverzekering kan lastig zijn, er zijn immers vele aanbieders en ook nog verschillende soorten reisverzekeringen. Wil je weten wat een bepaalde reisverzekeraar precies dekt of eenvoudig reisverzekeringen vergelijken? Kijk dan hier verder in ons overzicht van de belangrijkste reisverzekeraars en hun aanbod. Zo vindt je altijd de reisverzekering die bij jouw past.

Aegon

AEGON

Deze Nederlandse verzekeraar is tegenwoordig over de hele wereld actief en biedt een groot aantal verzekeringen aan. Je kunt hier een goede doorlopende reisverzekering afsluiten die je naar wens kunt uitbreiden met vijf verschillende aanvullende dekkingen. Bijzonder aan deze reisverzekering is dat wintersport altijd standaard gedekt is. De Aegon reisverzekering is er al vanaf €1,96 per maand. Een kortlopende reisverzekering biedt deze verzekeraar niet aan.

Meer informatie over Aegon

Direct naar Aegon

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een verzekeraar die wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in reisverzekeringen. Of je nu een standaard doorlopende reisverzekering zoekt of een speciale globetrotterreisverzekering voor een backpackavontuur, bij Allianz Global Assistance zijn alle soorten te vinden. Wanneer je een lange reis of buitenlandse stage/studie aan het plannen bent kun je bij Allianz Global Assistance dus goed verzekerd worden.

Meer informatie over Allianz Global Assistance

Direct naar Allianz Global Assistance

Centraal Beheer

Centraal Beheer, één van de merknamen van verzekeringsconcern Achmea, biedt de reizende student verschillende reisverzekeringsopties: je hebt de keuze uit een tijdelijke of doorlopende reisverzekering. De tijdelijke reisverzekering is ideaal voor studenten die er slechts sporadisch tussenuit gaan. Ga je gedurende het jaar regelmatig op reis? Of ga je een lange reis maken? De doorlopende reisverzekering met 365 verzekerde aaneengesloten reisdagen is dan bij uitstek geschikt!

Meer informatie over Centraal Beheer

Direct naar Centraal Beheer

Covered Abroad

CAlogo

Wanneer je in het buitenland gaat studeren, reizen of werken dan is een standaard doorlopende reisverzekering niet altijd geschikt. Via Covered Abroad kun je een speciale verzekering afsluiten voor deze lange reizen. Er zijn twee pakketten waar je uit kunt kiezen en deze kun je uitbreiden met een aansprakelijkheids- en bagagedekking. Zo weet je zeker dat jouw buitenlandavontuur helemaal goed verzekerd is. De premie wordt berekend op jouw reisduur, je betaalt namelijk per dag.

Meer informatie over Covered Abroad

Direct naar Covered Abroad

FBTO

FBTO is een verzekeraar die al jaren actief is op de Nederlandse markt. Je kunt bij FBTO verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder een tijdelijke en een doorlopende reisverzekering. De doorlopende reisverzekering kun je met acht losse modules helemaal naar je eigen wens samenstellen. Zo ben je nooit verzekerd voor zaken die je niet gebruikt.

Meer informatie over FBTO

Direct naar FBTO

Univé

Univé is een verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk die al vele jaren bestaat en waar je voor allerlei verzekering terecht kunt. Ook wanneer je een reisverzekering zoekt zit je bij Univé goed, je kunt zowel een doorlopende als een kortlopende reisverzekering afsluiten. De reisverzekering is er in twee varianten, een budgetvariant en een uitgebreide comfortvariant.

Meer informatie over Univé

Direct naar Unive

Vind je deze informatie nuttig?