Alle reisverzekeraars

Het kiezen van een reisverzekering kan lastig zijn, er zijn immers vele aanbieders en ook nog verschillende soorten reisverzekeringen. Wil je weten wat een bepaalde reisverzekeraar precies dekt of eenvoudig reisverzekeringen vergelijken? Kijk dan hier verder in ons overzicht van de belangrijkste reisverzekeraars en hun aanbod. Zo vindt je altijd de reisverzekering die bij jou past.

  • Verzekeraar Aegon
  • Verzekeraar Allianz
  • Verzekeraar Centraal Beheer
  • Verzekeraar FBTO
  • Verzekeraar Unive
  • Verzekeraar OHRA
  • Verzekeraar Nationale Nederlanden
  • Verzekeraar Inshared
  • Verzekeraar ABN AMRO
  • Verzekeraar HEMA

ABN AMRO

abnamro logo

De ABN AMRO Bank ken je waarschijnlijk wel als één van de grootste banken van Nederland, maar ze bieden ook verzekeringen aan. Je kunt zowel een kortlopende als doorlopende reisverzekering bij hen afsluiten. Ook kun je uit meerdere extra dekkingen kiezen. Let op: een reisverzekering bij ABN Amro kun je alleen afsluiten als je ook een bankrekening bij ABN Amro hebt.

Meer informatie over ABN AMRO

Aegon

AEGON logo

Deze Nederlandse verzekeraar is tegenwoordig over de hele wereld actief en biedt een groot aantal verzekeringen aan. Je kunt hier een goede doorlopende reisverzekering afsluiten die je naar wens kunt uitbreiden met vijf verschillende aanvullende dekkingen. Bijzonder aan deze reisverzekering is dat wintersport altijd standaard gedekt is. De Aegon reisverzekering is er al vanaf €1,96 per maand. Een kortlopende reisverzekering biedt deze verzekeraar niet aan.

Meer informatie over Aegon

Allianz Global Assistance

Allianz logo

Allianz Global Assistance is een verzekeraar die wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in reisverzekeringen. Of je nu een standaard doorlopende reisverzekering zoekt of een speciale globetrotterreisverzekering voor een backpackavontuur, bij Allianz Global Assistance zijn alle soorten te vinden. Wanneer je een lange reis of buitenlandse stage/studie aan het plannen bent kun je bij Allianz Global Assistance dus goed verzekerd worden.

Meer informatie over Allianz Global Assistance

Centraal Beheer

Centraal Beheer logo

Centraal Beheer, één van de merknamen van verzekeringsconcern Achmea, biedt de reizende student verschillende reisverzekeringsopties: je hebt de keuze uit een tijdelijke of doorlopende reisverzekering. De tijdelijke reisverzekering is ideaal voor studenten die er slechts sporadisch tussenuit gaan. Ga je gedurende het jaar regelmatig op reis? Of ga je een lange reis maken? De doorlopende reisverzekering met 365 verzekerde aaneengesloten reisdagen is dan bij uitstek geschikt!

Meer informatie over Centraal Beheer

FBTO

FBTO logo

FBTO is een verzekeraar die al jaren actief is op de Nederlandse markt. Je kunt bij FBTO verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder een tijdelijke en een doorlopende reisverzekering. De doorlopende reisverzekering kun je met acht losse modules helemaal naar je eigen wens samenstellen. Zo ben je nooit verzekerd voor zaken die je niet gebruikt.

Meer informatie over FBTO

HEMA

hema

HEMA is niet alleen een bekend warenhuis, ze bieden ook nog eens verschillende soorten verzekeringen aan. Je kunt bij HEMA een doorlopende reisverzekering afsluiten en deze zelf samenstellen. Ook kun je de reisverzekering aanvullen met zes verschillende aanvullende dekkingen.

Meer informatie over HEMA

InShared

inshared logo

InShared is een online verzekeraar en is onderdeel van de ACHMEA groep. Hun slogan is “We all benefit”, iets wat ze waarmaken door een jaarbeloning onder hun klanten te verdelen. Bij InShared kan je terecht voor een doorlopende reisverzekering. Deze kun je aanvullen met extra dekkingen.

Meer informatie over InShared

Nationale Nederlanden

nn logo

Nationale Nederlanden is onderdeel van de NN Group en biedt verschillende financiële diensten aan hun klanten. Je kunt bij hen terecht voor een doorlopende reisverzekering. Zo ben je alle dagen van het jaar verzekerd, ook als je maar een dagje naar het buitenland gaat. Nationale Nederlanden biedt ook een doorlopende annuleringsverzekering aan.

Meer informatie over Nationale Nederlanden

OHRA

OHRA logo

OHRA staat voor Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Bij OHRA kan je terecht voor verschillende soorten verzekeringen, waaronder de reisverzekering. Je kunt zowel een doorlopende als tijdelijke reisverzekering bij hen afsluiten. Ook heb je de mogelijkheid om je verzekering aan te vullen met verschillende extra dekkingen, zoals de wintersportdekking.

Meer informatie over OHRA

Univé

Unive logo

Univé is een verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk die al vele jaren bestaat en waar je voor allerlei verzekering terecht kunt. Ook wanneer je een reisverzekering zoekt zit je bij Univé goed, je kunt zowel een doorlopende als een kortlopende reisverzekering afsluiten. De reisverzekering is er in twee varianten, een budgetvariant en een uitgebreide comfortvariant.

Meer informatie over Univé

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Disclaimer

Studentenverzekering.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie op deze pagina. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.