ZieZo logo

Zorgverzekeraar ZieZo

Onder de vleugels van één van de grootste Nederlandse zorgverzekeraars, Zilveren Kruis, is de online verzekeraar Ziezo in 2015 gelanceerd. Deze ‘budgetverzekeraar’ regelt alles volledig online: zo bestel je medicatie online en kan je bepaalde hulpmiddelen direct online aanvragen. Om deze reden kan Ziezo de premie van de basis- en aanvullende verzekeringen tegen een scherpe premie aanbieden.

ZieZo pakketmodule 2024

Direct naar Ziezo

Zorgverzekeraar ZieZo

Zorgverzekeraar ZieZo zorgpremie overzicht
Jaar Natura Budget
2024 € 139,95 € –
2023 € 129,95 € –
2022 € 112,25 € 108,25
2021 € 112,25 € 109,25
2020 € 108,75 € 105,25
2019 € 105,95 € 101,95
2018 € 102,50 € 96,95
2017 € – € 93,95
2016 € – € –
2015 € – € –
2014 € – € –
* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Plus- en minpunten

add_circle_outline Lage premie
add_circle_outline Leeftijdskorting (t/m 29 jaar) op de aanvullende en tandartsverzekeringen
add_circle_outline De Zorgcoach van Zilveren Kruis geeft advies en wijst je de weg naar de juiste zorgverlener. Kortom: één plek voor al jouw zorgvragen.
add_circle_outline Declareer eenvoudig en snel via Mijn Zilveren Kruis. Of via de app. Vandaag gedeclareerd. De volgende werkdag op uw rekening. Zilveren Kruis is het snelst van alle zorgverzekeraars.
add_circle_outline Je kan het eigen risico gespreid terug betalen

remove_circle_outline Bepaalde hulpmiddelen kan je alleen online aanvragen/bestellen
remove_circle_outline Beperkte vrije zorgkeuze uit zorgverleners

Speciale acties en promoties voor studenten

Standaard betaal je je zorgverzekeringspremie per maand. Bij ZieZo kun je korting krijgen op je zorgverzekering door je betalingstermijn aan te passen. In plaats van per maand, kun je ervoor kiezen om per half jaar of per jaar te betalen. Hierdoor ben je voordeliger uit.

Collectiviteitskorting voor studenten

ZieZo biedt geen collectieve verzekeringen aan.

Extra services

ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis. Daarom kun je gebruik maken van de services van Zilveren Kruis.

Zo heb je bijvoorbeeld een persoonlijke Mijn Zilveren Kruis-pagina waarop je kunt inloggen met je DigiD. Op deze pagina kun je eenvoudig al je zorgzaken regelen.

Ook is er een Zilveren Kruis-app beschikbaar voor iPhone en Android, waarmee je gemakkelijk je declaraties kunt indienen.

Daarnaast kun je via de website online chatten met een medewerker van ZieZo.

Inloggen bij ZieZo

Wil je inloggen bij ZieZo? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij ZieZo.

Bijzonderheden

Ziezo is de online verzekering van Zilveren Kruis. Je maakt dan ook gebruik van het serviceniveau van Zilveren Kruis. Via Ziezo regel je het merendeel van je verzekeringszaken online: de service is dus wel beperkter. Zo kan je bepaalde hulpmiddelen bijvoorbeeld alleen online aanvragen en bestellen. De zorgnota’s belanden bij Ziezo vaak niet eens op je deurmat: de vergoeding wordt direct met de zorgverleners afgehandeld.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar ZieZo van 4 klanten een gemiddelde beoordeling van een 7.5

Ziezo logo
Contactgegevens
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 444, 2300 AK Leiden
Facebook Facebook.com/ziezo
Twitter @ziezo
Direct naar Ziezo

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.ziezo.nl
  • www.rijksoverheid.nl
  • www.zorgkaartnederland.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.