Promovendum

pno

Promovendum profileert zich als schadeverzekeraar voor klanten met een hoog opleidingsniveau. Voor de zorgverzekering wordt daar echter een uitzondering voor gemaakt: deze kan juist door iedereen zonder meer worden afgesloten. Om de zorgverzekering aan te kunnen bieden, werkt Promovendum samen met iptiQ, onderdeel van de onderneming Swiss Re, financieel dienstverlener. Bij Promovendum hebben studenten een streepje voor: deze krijgen tot bijna 7% collectiviteitskorting. Bekijk alle details over de Promovendum zorgverzekering hieronder.

Direct naar Promovendum

Basispakket Promovendum

Eigen risico €385,-

Eigen risico €885,-

Basisverzekering

€107,25 (premie met €7,70 studentenkorting)

€92,25 (premie met €7,70 studentenkorting)

Het basispakket van de zorgverzekering is verplicht en biedt dekking voor basiszorg als ziekenhuis, huisarts, vervoer per ambulance en bepaalde medicijnen. Bij Promovendum kan je een naturapolis, een uitgebreide vorm daarvan, afsluiten. Dat houdt in dat je geen complete keuzevrijheid hebt uit zorgverleners. Alleen bij het ruime aanbod aan zorgverleners waar Promovendum een zorgcontract mee heeft afgesloten krijg je de behandeling 100% vergoed. De premie is op zijn beurt wat scherper door deze afspraken. Studenten krijgen extra korting op de premie van de basiszorgverzekering, deze loopt op tot bijna 7%.

Aanvullende verzekeringen

Naast de zorg uit het basispakket zijn er misschien bepaalde vormen van zorg die jij nodig hebt die niet worden vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Om bijvoorbeeld een vergoeding voor anticonceptie, fysiotherapie, brillen & lenzen, vaccinaties of spoedeisende zorg in het buitenland te krijgen dien je een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Bij Promovendum heb je drie verschillende opties, in onderstaande tabel staan een aantal vergoedingen uit deze aanvullende pakketten.

Aanvullend pakket

Buitenland

Fysiotherapie

Anticonceptie

Alternatieve geneeswijzen

Ready-2-Go (€1,90 per maand)

100% vergoeding

spoedeisende zorg

Love-2-Move (€7,90 per maand)

Maximaal 8 behandelingen per jaar

Vanaf 21 jaar en ouder: 100% vergoed

All-In-1 (€10,90 per maand)

100% vergoeding

spoedeisende zorg

Maximaal 10 behandelingen per jaar

Vanaf 21 jaar en ouder: 100% vergoed

80% vergoeding tot max. €200,- per jaar (€50,- per behandeling)

Direct naar Promovendum

Tandartsverzekeringen

Op het moment dat je op zoek bent naar een vergoeding voor behandelingen bij de tandarts of andere mondzorgspecialisten, is het nodig een bijzondere aanvullende verzekering af te sluiten. Bij veel zorgverzekeraars, ook bij Promovendum, wordt deze aanvullende tandartsverzekering apart aangeboden. Je kan één tandartsverzekerings afsluiten, genaamd Smile.

Tandartspakket

Max. Vergoeding per jaar

Premie per maand

Smile

100% vergoeding Tandheelkundige zorg tot maximaal €350,- per jaar

€13,90

Direct naar Promovendum

Extra services

De klantenservice van Promovendum is op vele vlakken bereikbaar: op diverse telefoonnummers kan je terecht met specifieke vragen, je kan een email sturen via het online contactformulier maar je kan ook op social media je vragen en opmerking kwijt. Online kan je makkelijk je verzekeringsgegevens inzien, wijzigen en ook declaraties indienen.

Speciale acties, promoties of collectiviteitskorting

Als student krijg je een aantrekkelijke korting op de basisverzekering van Promovendum. Bekijk en bereken de collectiviteitskorting op de website van Promovendum.

Informatie & Contact

Voor concrete vragen of direct contact met zorgverzekeraar Promovendum kan je gebruikmaken van de gegevens in onderstaande tabel.

Contactgegevens

Email

Contactformulier

Facebook

Facebook.com/Promovendum

Twitter

Twitter.com/promovendum

Altijd de goedkoopste studentenverzekering?