Dé studentenverzekering specialist

Promovendum

Promovendum profileert zich als schadeverzekeraar voor klanten met een hoog opleidingsniveau. Voor de zorgverzekering wordt daar echter een uitzondering voor gemaakt: deze kan juist door iedereen zonder meer worden afgesloten. Om de zorgverzekering aan te kunnen bieden, werkt Promovendum samen met iptiQ, onderdeel van de onderneming Swiss Re, financieel dienstverlener. Bij Promovendum hebben studenten een streepje voor: deze krijgen tot bijna 7% collectiviteitskorting. Bekijk alle details over de Promovendum zorgverzekering hieronder.

Basispakket Promovendum 2021
Zorgverzekering Verplicht eigen risico: €385,- Max. aanvullend eigen risico: €885,-
Zorgpremie Promovendum € 118,25 € 103,25
Direct naar Promovendum

Promovendum basispakket

Het basispakket van de zorgverzekering is verplicht en biedt dekking voor basiszorg als ziekenhuis, huisarts, vervoer per ambulance en bepaalde medicijnen. Bij Promovendum kan je een naturapolis, een uitgebreide vorm daarvan, afsluiten. Dat houdt in dat je geen complete keuzevrijheid hebt uit zorgverleners. Alleen bij het ruime aanbod aan zorgverleners waar Promovendum een zorgcontract mee heeft afgesloten krijg je de behandeling 100% vergoed. De premie is op zijn beurt wat scherper door deze afspraken. Studenten krijgen extra korting op de premie van de basiszorgverzekering, deze loopt op tot bijna 7%.

Promovendum aanvullende verzekering

Naast de zorg uit het basispakket zijn er misschien bepaalde vormen van zorg die jij nodig hebt die niet worden vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Om bijvoorbeeld een vergoeding voor anticonceptie, fysiotherapie, brillen & lenzen, vaccinaties of spoedeisende zorg in het buitenland te krijgen dien je een aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Promovendum tandartsverzekering

Op het moment dat je op zoek bent naar een vergoeding voor behandelingen bij de tandarts of andere mondzorgspecialisten, is het nodig een bijzondere aanvullende verzekering af te sluiten. Bij veel zorgverzekeraars, ook bij Promovendum, wordt deze aanvullende tandartsverzekering apart aangeboden. Je kan één tandartsverzekerings afsluiten, genaamd Smile.

Extra services

De klantenservice van Promovendum is op vele vlakken bereikbaar: op diverse telefoonnummers kan je terecht met specifieke vragen, je kan een email sturen via het online contactformulier maar je kan ook op social media je vragen en opmerking kwijt. Online kan je makkelijk je verzekeringsgegevens inzien, wijzigen en ook declaraties indienen.

Inloggen bij Promovendum

Wil je inloggen bij Promovendum? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij Promovendum.

Speciale acties, promoties of collectiviteitskorting

Als student krijg je een aantrekkelijke korting op de basisverzekering van Promovendum. Bekijk en bereken de collectiviteitskorting op de website van Promovendum.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar Promovendum van 8 klanten een gemiddelde beoordeling van een 6.3

Zorgverzekeraar Promovendum zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2021 € 118,25
2020 € 115,50
2019 € 107,50
2018 € 107,50
2017 € 97,90
2016 € 92,90
2015 € 92,90
2014 € 81,90
2013 € 92,90

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Contactgegevens Promovendum
Telefoon 078 648 13 00
Facebook Facebook.com/promovendum
Twitter @promovendum
Direct naar Promovendum

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico, keuze vrijheid en alle aanvullende zorgverzekeringen. Check hier onze Studenten Zorgvergelijker

Vind je deze informatie nuttig?