Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
enhanced_encryption Zorgverzekering
 • share Deel deze pagina

  print

  Promovendum

  pno

  Promovendum profileert zich als schadeverzekeraar voor klanten met een hoog opleidingsniveau. Voor de zorgverzekering wordt daar echter een uitzondering voor gemaakt: deze kan juist door iedereen zonder meer worden afgesloten. Om de zorgverzekering aan te kunnen bieden, werkt Promovendum samen met iptiQ, onderdeel van de onderneming Swiss Re, financieel dienstverlener. Bij Promovendum hebben studenten een streepje voor: deze krijgen tot bijna 7% collectiviteitskorting. Bekijk alle details over de Promovendum zorgverzekering hieronder.

  Direct naar Promovendum

  Basispakket Promovendum

  Eigen risico €385,-

  Eigen risico €885,-

  Basisverzekering

  €107,25 (premie met €7,70 studentenkorting)

  €92,25 (premie met €7,70 studentenkorting)

  Het basispakket van de zorgverzekering is verplicht en biedt dekking voor basiszorg als ziekenhuis, huisarts, vervoer per ambulance en bepaalde medicijnen. Bij Promovendum kan je een naturapolis, een uitgebreide vorm daarvan, afsluiten. Dat houdt in dat je geen complete keuzevrijheid hebt uit zorgverleners. Alleen bij het ruime aanbod aan zorgverleners waar Promovendum een zorgcontract mee heeft afgesloten krijg je de behandeling 100% vergoed. De premie is op zijn beurt wat scherper door deze afspraken. Studenten krijgen extra korting op de premie van de basiszorgverzekering, deze loopt op tot bijna 7%.

  Aanvullende verzekeringen

  Naast de zorg uit het basispakket zijn er misschien bepaalde vormen van zorg die jij nodig hebt die niet worden vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Om bijvoorbeeld een vergoeding voor anticonceptie, fysiotherapie, brillen & lenzen, vaccinaties of spoedeisende zorg in het buitenland te krijgen dien je een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Bij Promovendum heb je drie verschillende opties, in onderstaande tabel staan een aantal vergoedingen uit deze aanvullende pakketten.

  Aanvullend pakket

  Buitenland

  Fysiotherapie

  Anticonceptie

  Alternatieve geneeswijzen

  Ready-2-Go (€1,90 per maand)

  100% vergoeding

  spoedeisende zorg

  Love-2-Move (€7,90 per maand)

  Maximaal 8 behandelingen per jaar

  Vanaf 21 jaar en ouder: 100% vergoed

  All-In-1 (€10,90 per maand)

  100% vergoeding

  spoedeisende zorg

  Maximaal 10 behandelingen per jaar

  Vanaf 21 jaar en ouder: 100% vergoed

  80% vergoeding tot max. €200,- per jaar (€50,- per behandeling)

  Direct naar Promovendum

  Tandartsverzekeringen

  Op het moment dat je op zoek bent naar een vergoeding voor behandelingen bij de tandarts of andere mondzorgspecialisten, is het nodig een bijzondere aanvullende verzekering af te sluiten. Bij veel zorgverzekeraars, ook bij Promovendum, wordt deze aanvullende tandartsverzekering apart aangeboden. Je kan één tandartsverzekerings afsluiten, genaamd Smile.

  Tandartspakket

  Max. Vergoeding per jaar

  Premie per maand

  Smile

  100% vergoeding Tandheelkundige zorg tot maximaal €350,- per jaar

  €13,90

  Direct naar Promovendum

  Extra services

  De klantenservice van Promovendum is op vele vlakken bereikbaar: op diverse telefoonnummers kan je terecht met specifieke vragen, je kan een email sturen via het online contactformulier maar je kan ook op social media je vragen en opmerking kwijt. Online kan je makkelijk je verzekeringsgegevens inzien, wijzigen en ook declaraties indienen.

  Speciale acties, promoties of collectiviteitskorting

  Als student krijg je een aantrekkelijke korting op de basisverzekering van Promovendum. Bekijk en bereken de collectiviteitskorting op de website van Promovendum.

  Informatie & Contact

  Voor concrete vragen of direct contact met zorgverzekeraar Promovendum kan je gebruikmaken van de gegevens in onderstaande tabel.

  Contactgegevens

  Email

  Contactformulier

  Facebook

  Facebook.com/Promovendum

  Twitter

  Twitter.com/promovendum

  Vind je deze informatie nuttig?

  Pagina’s