Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
enhanced_encryption Zorgverzekering
 • share Deel deze pagina

  print

  Zekur

  ZekurLogo

  ZEKUR biedt zorg-, woon- en autoverzekeringen voor een lage premie. In dit artikel vind je informatie over de zorgverzekeringen van ZEKUR. Je hebt de keuze uit twee basispakketten, die je kunt aanvullen met een compleet aanvullend pakket of met drie losse aanvullende verzekeringen. Je kunt de verzekeringen van ZEKUR uitsluitend online afsluiten.

  Basispakketten 2019

  Voor je basisverzekering kun je bij ZEKUR kiezen tussen Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. Gewoon ZEKUR is een naturapolis. Dit houdt in dat je gebonden bent aan zorgaanbieders waar ZEKUR afspraken mee heeft gemaakt. Hierdoor is de premie laag. Gewoon ZEKUR Vrij is een restitutiepolis. Dit betekent dat je zelf je zorgaanbieder kunt kiezen. Hierdoor is de premie voor dit pakket hoger dan voor Gewoon ZEKUR.

  Basispakket 2018

  Eigen risico: €385

  Eigen risico: €885

  Gewoon ZEKUR

  €93,85

  €78,85

  Gewoon ZEKUR Vrij

  €109,12

  €94,12

  Aanvullend pakket 2019

  Extra ZEKUR is een compleet aanvullend pakket met dekkingen voor de tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, zorgkosten in het buitenland en meer. Er zit ook een doorlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering bij.

  Aanvullend pakket 2018

  Premie

  Extra ZEKUR

  €30,95

  Losse aanvullende verzekeringen 2019

  Wil je geen compleet aanvullend pakket, maar wil je je wel aanvullend verzekeren? Bij ZEKUR is het ook mogelijk om drie losse aanvullende verzekeringen af te sluiten. Je kiest dus alleen de modules die jij wilt. Er is een module voor de tandarts, voor fysiotherapie en voor spoedeisende zorg in het buitenland. Bij de buitenlandmodule krijg je automatisch ook een doorlopende reisverzekering.

  Losse aanvullende verzekering

  Vergoeding

  Premie

  Tand

  75% tot maximaal €250,00

  €11,95

  Fysio

  Max. 9 behandelingen

  €9,95

  Buitenland

  Schade in het buitenland tijdens reizen, studie, stage of vrijwilligerswerk

  €4,50

  Speciale acties/promoties

  Bij ZEKUR kun je regelmatig gebruik maken van speciale voordelen en kortingen. Zo kun je momenteel €12,50 verdienen als een vriend of vriendin op jouw aanraden een zorgverzekering afsluit bij ZEKUR. Deze vriend of vriendin ontvangt dan ook €12,50.

  Ook kun je gebruikmaken van aanbiedingen voor brillen, lenzen, het laten laseren van je ogen en het lenen of kopen van krukken bij bedrijven waar ZEKUR afspraken mee heeft gemaakt.

  Collectiviteitskorting (studenten)

  ZEKUR biedt geen collectieve verzekeringen aan.

  Extra services

  Bij ZEKUR krijg je een persoonlijke ZEKUR Zorg-pagina. Je kunt hierop inloggen met je DigiD en je zorgzaken gemakkelijk online regelen.

  ZEKUR is eenvoudig en duidelijk opgezet. Je sluit je verzekering zelf online af. Hierdoor zijn de premies van ZEKUR laag. Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met ZEKUR als je een vraag hebt. Zie hieronder voor de contactgegevens.

  Informatie en contact

  ZEKUR is onderdeel van de Coöperatie Univé. ZEKUR biedt zorg-, woon- en autoverzekeringen. Voor de zorgverzekering kun je kiezen uit twee basispakketten. Deze kun je uitbreiden met een aanvullend pakket of met losse aanvullende verzekeringen.

  Email

  Contactformulier op de website

  Post

  Jan Bommerstraat 4

  9402 NR Assen

  Facebook

  Facebook/zekur.nl

  Twitter

  @zekur

  Vind je deze informatie nuttig?

  Pagina’s