Contactgegevens studentenverzekering.nl

Studentenverzekering is opgezet voor studenten en door studenten. Wij hebben speciaal voor jou uitgezocht bij welke verzekeringen er kortingen zijn voor studenten. Onafhankelijk, want wij zijn geen onderdeel van een verzekeraar. Bezoek onze over ons pagina voor meer informatie over studentenverzekering.nl

Heb je vragen over onze website? Of over ons? Bel, mail of chat met ons!

Via algemene informatievoorziening helpen wij studenten op weg een weloverwogen keuze te maken voor een zorgverzekering. Voor persoonlijke vragen verzoeken wij je vriendelijk je te richten tot je eigen zorgverzekeraar, wij mogen geen individuele adviezen geven.

Het afsluiten van een zorgverzekering is namelijk een persoonlijke aangelegenheid. Op het moment dat je invulling hebt gegeven aan deze persoonlijke keuze, kan Studentenverzekering.nl niet tot in detail informatie bieden die individuele vragen betreffen over de verzekering zelf noch je een bepaalde richting opsturen. Wij richten ons op het aanbieden van algemene informatie en vergelijkingen en nemen een onafhankelijke positie in ten opzichte van zorgverzekeraars.

Ook indien bepaalde informatie met het oog op studenten met een speciale zorgbehoefte is geschreven, ben je voor specifieke vragen bij de verzekeraar zelf aan het juiste adres: deze kan je persoonlijke vragen ook het beste beantwoorden.

Wij proberen altijd binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.

Up-to-date

Om er voor te zorgen dat studenten goed geïnformeerd worden, hebben wij per verzekeringsvorm allerlei belangrijke informatie verzameld en gepubliceerd op onze website. De informatie blijft up-to-date doordat wij meerdere keren per jaar alle informatie checken en waar het nodig is aanvullen of wijzigen.

Suggesties

Zie je iets dat niet klopt op deze site of heb je een suggestie, laat het ons dan weten. Bel of mail ons direct op: info@studentenverzekering.nl