Bewuzt

bewuztlogo

Bewuzt richt zich uitsluitend op het aanbieden van een zorgverzekering. Er wordt een basispakket aangeboden dat uitgebreid kan worden met een aantal aanvullende opties. Deze aanvullende opties kennen een uitgebreide en minder uitgebreide variant. Bewuzt biedt geen complete aanvullende

Direct naar Bewuzt

Het basispakket 2017

Basispakket 2016 Eigen risico: €385 Eigen risico: €885
Premie Bewuzt Basis €99,15 €84,15

Aanvullende pakketten 2017

Bewuzt biedt, zoals eerder aangestipt, geen aanvullende pakketten aan. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk je aanvullend te verzekeren voor uitgebreide anticonceptievergoedingen. Bewuzt kiest ervoor in een aantal aanvullende opties (modulen) vergoedingen aan te bieden voor de meest gebruikte zorg.

Aanvullende module Vergoeding
Fysio Goed (€5,95) 100%, 9 behandelingen per jaar
Fysio Beter (€21,95) 100%, 18 behandelingen per jaar
Alternatief Goed (€8,95) 100% tot max. €250 per jaar, max. €45 per dag
Alternatief Beter (€22,95) 100% tot max. €500 per jaar, max. €45 per dag
Buitenland Goed (€1,50) Europadekking voor medische kosten boven kostprijs in Nederland
Buitenland Beter (€3,00) Werelddekking voor medische kosten boven kostprijs in Nederland
Naar Bewuzt

Tandartsmodulen

Tandartsmodule Max. vergoeding per jaar
Tand Goed (€9,95) 75% tot een maximum van €250,- per jaar
Tand Beter (€20,95) 75% tot een maximum van €500,- per jaar
Naar Bewuzt

Speciale acties/promoties

Stel: je hebt bij Bewuzt een aantal aanvullende opties (modulen) afgesloten, bijvoorbeeld Fysio Goed en Buitenland Beter. Je maakt echter dat jaar geen gebruik van deze modulen. Bewuzt heeft in dat geval een speciale actie waarbij je, indien je geen gebruik maakt van de vergoedingen die je aanvullende module biedt, het volgende jaar extra korting krijgt op die aanvullende optie. Deze korting kan oplopen tot 40%.

Bovendien biedt Bewuzt ook stapelkorting indien je meerdere aanvullende opties (modulen) afsluit. Kies je er bijvoorbeeld voor om alle aanvullende opties af te sluiten, dan krijg je in totaal 15% korting stapelkorting.

Collectiviteitskorting (studenten)

Bij Bewuzt is het niet mogelijk een collectieve verzekering af te sluiten. In het beleid van Bewuzt is te zien dat dure aanvullende pakketten worden vermeden en dat de aanvullende opties met name gericht zijn op veelgebruikte zorg. Het idee daarachter is dat je niet betaalt voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Extra services

Je kan bij Bewuzt online je declaratie indienen. Je logt in met je DigiD en het enige wat je hoeft te doen is een foto of scan van je nota op te sturen. Op Facebook kan je bovendien vragen stellen maar ook handige tips & tricks ontvangen als je de pagina van Bewuzt liked.

Informatie en contact

Bewuzt is een zorgverzekeraar die onderdeel uitmaakt van de coöperatie VGZ. Je kunt er een basispakket en drie verschillende aanvullende opties afsluiten.

Email info@bewuzt.nl
Telefoon 0900 749 04 99
Post Postbus 25150, 5600 RS Eindhoven

Altijd de goedkoopste studentenverzekering?