Zorgverzekeraar Bewuzt

VGZBewuzt richt zich uitsluitend op het aanbieden van een zorgverzekering. Er wordt een basispakket aangeboden dat uitgebreid kan worden met een aantal aanvullende opties. Deze aanvullende opties kennen een uitgebreide en minder uitgebreide variant. Bewuzt is een polislabel/merk van VGZ.

Zorgverzekeraar Bewuzt

Bewuzt zorgverzekering zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2024 € 138,95
2023 € 127,45
2022 € 114,90
2021 € 110,90
2020 € 107,95
2019 € 105,95
2018 € 101,35
2017 € 99,15
2016 € 92,00
2015 € 85,00
2014 € 83,50
2013 € 95,00
2012 € 97,00
* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Aanvullende pakketten

De Bewuzt zorgverzekering biedt geen volledige aanvullende pakketten aan, maar kiest ervoor in een aantal aanvullende opties (modulen) vergoedingen aan te bieden voor de meest gebruikte zorg.

Speciale acties/promoties voor studenten

Stel: je hebt bij Bewuzt een aantal aanvullende opties (modulen) afgesloten, bijvoorbeeld Fysio Goed en Buitenland Beter. Je maakt echter dat jaar geen gebruik van deze modulen. Bewuzt heeft in dat geval een speciale actie waarbij je, indien je geen gebruik maakt van de vergoedingen die je aanvullende module biedt, het volgende jaar extra korting krijgt op die aanvullende optie. Deze korting kan oplopen tot 40%.

Bovendien biedt Bewuzt ook stapelkorting indien je meerdere aanvullende opties (modulen) afsluit. Kies je er bijvoorbeeld voor om alle aanvullende opties af te sluiten, dan krijg je in totaal 15% korting stapelkorting.

Collectiviteitskorting voor studenten

Bij VGZbewuzt is het niet mogelijk een collectieve verzekering af te sluiten. In het beleid van Bewuzt is te zien dat dure aanvullende pakketten worden vermeden en dat de aanvullende opties met name gericht zijn op veelgebruikte zorg. Het idee daarachter is dat je niet betaalt voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Extra services

Je kan bij VGZBewuzt online je declaratie indienen. Je logt in met je DigiD en het enige wat je hoeft te doen is een foto of scan van je nota op te sturen. Op Facebook kun je bovendien vragen stellen maar ook handige tips & tricks ontvangen als je de pagina van Bewuzt liked.

Inloggen bij Bewuzt

Wil je inloggen bij VGZBewuzt? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij Bewuzt.

Op de website van Patiëntenfederatie Nederland – ZorgkaartNederland.nl – krijgt zorgverzekeraar Bewuzt van 28 klanten een gemiddelde beoordeling van een 5.9

Bewuzt logo
Informatie en contact
Telefoon 088 – 131 01 39
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 25150, 5600 RS Eindhoven
Facebook Facebook.com/bewuzt
Twitter @bewuzt

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken? Vergelijk op eigen risico en keuze vrijheid. Check hier de Studenten Zorgvergelijker

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.vgzbewuzt.nl
  • www.zorgkaartnederland.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.