Scooterverzekeraars

Als scooterbezitter is het verplicht een verzekering te nemen: een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA). Er zijn ook uitgebreidere verzekeringsopties beschikbaar, zoals een WA+ verzekering of een All Risk verzekering. Bekijk hieronder welke scooter verzekeraars er zijn en bekijk op de pagina’s van de verzekeraars welke dekkingen er worden aangeboden voor scooters.

Alle scooterverzekeraars

  • Scooterverzekeraar Centraal Beheer
  • Scooterverzekeraar Univé
  • Scooterverzekeraar InShared
  • Scooterverzekeraar HEMA

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een bekende Nederlandse verzekeraar. Sinds 1909 bieden ze verzekeringen, diensten en financiële producten aan. Bij Centraal Beheer kun je onder andere een verzekering voor je scooter afsluiten. Met hun scooterverzekering is de schade die je met je scooter aan anderen veroorzaakt gedekt. Daarnaast is het mogelijk de dekking te verruimen, zodat ook schade aan je eigen scooter gedekt is.

Meer informatie over Centraal Beheer

Direct naar Centraal Beheer

Univé

Univé is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij en heeft geen winstoogmerk. Univé heeft een breed aanbod verzekeringen, inclusief scooterverzekeringen. Met de standaard scooterverzekering van Univé dek je schade veroorzaakt aan derden of hun eigendommen. Er is ook een optie voor een uitgebreidere verzekering die meer risico’s afdekt.

Meer informatie over Univé

Direct naar Univé

InShared

InShared is opgericht in 2009 en is een dochteronderneming van Achmea Schadeverzekeringen. De verzekeraar heeft als slogan “InShared, we all benefit”. Als er minder schade wordt geclaimd dan verwacht, ontvangen klanten van InShared een uitkering. InShared biedt verschillende verzekeringen aan, van woon- en reisverzekeringen tot verzekeringen voor diverse voertuigen.

Meer informatie over Inshared

Direct naar Inshared

HEMA

De meeste mensen kennen HEMA van de winkels, maar naast warenhuis is HEMA ook verzekeraar. HEMA verzekeringen valt onder Achmea Schadeverzekeringen biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder scooterverzekeringen.

Meer informatie over HEMA

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in verzekeringen en toegespitst op studenten en jongeren. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over verzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Bronnen

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.hema.nl
  • www.centraalbeheer.nl
  • www.inshared.nl
  • www.unive.nl

Keurmerk

Gecertificeerd door:

Logo Erkend Vergelijker

linda van Reenen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Studentenverzekering.nl en specialist op het gebied van studenten verzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om studenten en jongeren zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.