Zorgverzekering Inboedelverzekering All-in-1 pakket Actueel
print

Geschreven door Vincent Braks op 13 september 2019

Studenten Zorg Enquête 2019

Studenten Zorg Enquete 2019

Net als voorgaande jaren houdt Studentenverzekering.nl de Nationale Zorg Enquête. Dit initiatief is tot stand gekomen om meer inzicht te krijgen in de manier waarop studenten naar de zorgverzekering kijken. Zo komen thema’s als basis- en aanvullende verzekering, eigen risico, en zorgtoeslag aan bod.
Het invullen van de enquête neemt nog geen vijf minuten in beslag en draagt bij aan een helder beeld van studentenverzekeringen. Om participatie te stimuleren wordt een paar Apple AirPods verloot onder de deelnemers.

Voorgaande inzichten

Eerdere edities van de Studenten Zorg Enquête hebben interessante inzichten opgebracht. Zo bleek dat meer dan 40% van de ondervraagde studenten zelf de zorgtoeslag mag houden terwijl hun ouders de premie betalen.

Daarnaast wist een op de drie studenten nog niet of ze het desbetreffende jaar over wilde stappen. Als belangrijkste reden om wel over te stappen gaven de respondenten de prijs van de maandelijkse premie.

Studenten Zorg Enquête 2019 invullen

Studentenverzekering.nl is zeer benieuwd of de uitkomsten dit jaar verschillen. Zo spelen er momenteel andere onderwerpen dan de afgelopen jaren. De premies zijn steeds meer gestegen en studenten vinden duurzaamheid een belangrijke factor, ook bij hun zorgverzekeraar.

Vul jij ook de enquête in? Het kost slechts 5 minuten tijd en door de vragenlijst in te vullen maak je kans op een paar Apple Airpods. De ingevulde gegevens worden anoniem verwerkt en niet verstrekt aan derden. Klik op onderstaande button om direct te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pagina’s